Енергоефективна експлуатація обладнання може бути перевірена
Фото: Siemens

Енергоефективна експлуатація обладнання може бути перевірена

Компанія `Siemens` виводить на ринок програмне забезпечення, яке можна використовувати для перевірки енергоефективної експлуатації обладнання, вентиляції і кондиціонування, окремі їх частини або цілих кімнат в будь-який час і в будь-якому місці.

За допомогою індикатора енергії можна визначити параметри свого обладнання, які не сприяють ефективному споживанню енергії. Помаранчевий індикатор вказує відхилення від заданих значень, а зелений колір символізує правильні настройки. Кольоровий розподіл додатково допомагає оцінювати ситуацію.

Заводські настройки легко змінюються під особистий рівень комфорту. Якщо система не працює ефективно, то користувачі можуть отримати повідомлення по електронній пошті.

ПО дозволяє не тільки моніторити, а й при використанні програми HomeControl iPhone або веб-браузера, встановлювати або коректувати налаштування. Програма інтегрується в OZW772 і OZW672 веб-сервера (версія 4 і вище), може бути використана з усіма комунікаціями, які підтримують стандартні контролери Siemens з шинами KNX або LPB зв`язку.

Індикатор енергії розрахований для застосування в школах і офісних будівлях, хоча можна також застосовувати в домашніх умовах.
Ідентифікатор: 10063