Група `Ковальська` відкрила перший у Києві фірмовий магазин тротуарної плитки
Фото: Група `Ковальська`

Група `Ковальська` відкрила перший у Києві фірмовий магазин тротуарної плитки

31 липня по вул. Святошинська, 34 на території підприємства `Автобудкомплекс-К`, відкрився фірмовий магазин Промислово-будівельної групи `Ковальська`, в якому кожен бажаючий може придбати тротуарну плитку та елементи ландшафтного дизайну торговельних марок `Авеню` і `Авеню Декор`.

Зокрема, на відкритому майданчику, що знаходиться перед магазином і має загальну площу близько 600 м. кв, клієнтам представлені усілякі викладки плитки різноманітних кольорів та форм, а також стенди, на яких розміщено більше 35 видів бруківки.

Таким чином, покупці зможуть наочно оцінити продукцію, її вигляд в екстер’єрі та спільно з нашим дизайнером обговорити втілення тротуарної плитки у власних проектах.

Магазин працюватиме з 8:30 до 18:00 з понеділка по п’ятницю та з 9:00 до 16:00 у суботу, неділя – вихідний.

Цього ж дня на території заводу `Автобудкомплекс-К` розпочав роботу новий відділ продажу ТМ `Бетон від Ковальської`.

Урочисте відкриття обох фірмових точок продажу відбулося за участю Президента Промислово-будівельної групи `Ковальська` Олександра Пилипенка та директорів підприємств, що входять до Групи, і традиційно ознаменувалося перерізанням червоної стрічки.

Сучасний інтер’єр приміщень, європейські стандарти та підходи обслуговування клієнтів сприятимуть не лише швидкому оформленню замовлень, а й створять приємну та комфортну атмосферу для покупців.

У свою чергу фахівці фірмових точок продажу з радістю нададуть консультацію усім зацікавленим клієнтам щодо покупки будівельних матеріалів, їхнього асортименту, вартості та терміну доставки.

Завітайте до нас та переконайтеся, що будувати разом з Групою `Ковальська` - цілковите задоволення.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10071