Yett - переворот в світі воріт
Фото: DoorHan

Yett - переворот в світі воріт

На початку 2012 року ДК `DoorHan` представила свою виробничу новинку - секційні ворота Yett, які володіють рядом унікальних технічних рішень і необмеженими можливостями дизайнерського виконання. Даний продукт був розроблений ГК `DoorHan` спільно з канадською інжиніринговою компанією. Вибір на користь канадських фахівців був зроблений не випадково. Канада відома своїми суворими зимами, коли температура -25 ° C є нормою, а не раптовим похолоданням. Тому канадські розробники знають не з чуток про те, як важлива значимість енергозбереження та безвідмовна робота подібних пристроїв. При створенні цих воріт були враховані всі актуальні вимоги клієнтів до даного виду огороджувальних конструкцій. Завдяки універсальним технологіям, ворота Yett готові до експлуатації в самих складних кліматичних умовах.

Механізм і принцип роботи будь-яких секційних воріт вже значно економлять простір всередині гаража. Конструктивні ж особливості Yett дозволяють їм займати на 30% менше гаражної площі в порівнянні з аналогами! Єдині напрямний, компактний сталевий вигин, відсутність виступаючих елементів бічних опор, розташування бічних кронштейнів в одній площині з полотном і вертикальними напрямними роблять конструкцію воріт Yett самою ергономічною на сьогоднішній день. Ексклюзивні технічні рішення наділяють секційні ворота Yett естетичним зовнішнім виглядом, як із зовнішньої, так і з внутрішньої сторони.

Ворота Yett універсальні: вони можуть бути встановлені на отвори будь-якої конфігурації (зі скошеними кутами, прямокутної або арочної форми). Модельний ряд Yett дозволяє підібрати підходящий тип конструкції, виходячи з особливостей гаражного приміщення. Так, наприклад, секційні ворота Yett 01 (з пружинами розтягування) легко встановлюються в отвори з притолокой від 90 мм, а Yett 02 (з торсіонним механізмом балансування полотна воріт) підійдуть у випадках, коли відстані від краю отвору до бічної стіни всього 100 мм.

До особливостей цих воріт також можна віднести простоту і легкість установки. Вони поставляються в максимальному ступені збірки, що значно скорочує загальний час монтажу. Сендвіч-панелі приходять в зборі з встановленими бічними опорами і петлями, система направляючих - в зборі з вигином, пружинний механізм - спільно з простягнутими тросами. Пару годин, витрачених на установку, збереже також система спеціальних отворів у вигині для точного і швидкого з`єднання вертикальних і горизонтальних напрямних. Крім того, в воротах Yett кутові стійки можуть монтуватися двома способами: з роздільною установкою стійок або з їх установкою в рамкової конструкції. Це дає можливість вибрати найбільш зручний спосіб і скоротити час монтажу до 20 хвилин!

Але ворота Yett сьогодні популярні не тільки завдяки високій швидкості монтажу, універсальності і надійності конструкції. Для дизайнерського виконання їх полотна пропонується найбільший вибір кольорів і типів сендвіч-панелей, декоративних елементів і різних аксесуарів. Секційні ворота Yett можуть бути виконані в стилі Hi-Tech, Classic, Country, згідно будь-яких побажань замовника. Така різноманітність дизайнерських рішень у поєднанні з високими характеристиками міцності та експлуатаційними характеристиками робить секційні ворота Yett самими затребуваними огороджувальними конструкціями 2012 року. І найцікавіше - для того, щоб придбати секційні ворота Yett, не потрібно їхати до Канади. Зробити це можна сьогодні в Росії, Європі та СНД, звернувшись до менеджерів групи компаній `DoorHan`.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10089