Нова лінійка теплоізоляції для DIY - Knauf Insulation EXPERT
Фото: Кнауф Інсулейшн Україна

Нова лінійка теплоізоляції для DIY - Knauf Insulation EXPERT

Компанія `Кнауф Інсулейшн Україна` вивела на український ринок спеціалізовану лінійку мінераловатної теплоізоляції з ECOSE ® Technology - Knauf Insulation EXPERT. Вона розроблена спеціально для приватних домовласників і майстрів, які самостійно купують утеплювачі в будівельних магазинах.
 
У спеціалізованій лінійці збережені всі переваги продукції TM Knauf Insulation, що виготовляється з використанням технології ECOSE ® Technology - утеплювач виготовляється без шкідливих фенолформальдегідних з`єднань.

Крім цього, вибирати теплоізоляційні матеріали Knauf Insulation EXPERT стало зручніше і легше навіть для тих покупців, які не мають досвіду в сфері утеплення, оскільки рекомендовані сфери застосування матеріалів описані на етикетці упаковки.

Переваги даної лінійки матеріалів:
- зручний розмір упаковки для транспортування і монтажу: в порівнянні з традиційною лінійкою стекловолоконной теплоізоляції TM Knauf Insulation з ECOSE ® Technology. Формат упаковки став зручніше для покупців будівельної роздробу
- сфера застосування утеплювача позначена на етикетці кожної упаковки утеплювача, що спрощує вибір потрібної теплоізоляції для певної конструкції
- товщина ряду рулонних утеплювачів, рекомендованих для застосування в скатних покрівлях, збільшена, що дозволить скоротити час і витрати на монтаж теплоізоляційного матеріалу.

`Ми бачимо великий потенціал сегмента приватного енергоефективного житлового будівництва на ринку України. Саме тому пропонуємо спеціалізовану лінійку теплоізоляційних матеріалів Knauf Insulation EXPERT, - зазначив Андрій Павлик, директор `Кнауф Інсулейшн Україна`. - Ця продукція вироблена з урахуванням потреб приватних домовласників і майстрів, які самостійно обирають, купують і монтують утеплювачі в будинку або квартирі. У сучасному світі у людей часто немає великої кількості вільного часу, щоб вибирати і порівнювати матеріали, перш, ніж утеплити своє житло. Тому ми прагнемо допомогти покупцям і забезпечити їм зручний і легкий вибір якісних і екологічно безпечних матеріалів `.

Відзначимо, що раніше, в 2010 р. компанія `Кнауф Інсулейшн` вивела на український ринок безпечні для навколишнього середовища та здоров`я людини мінераловатні теплоізоляційні матеріали, вироблені із застосуванням унікальної технології ECOSE ® Technology. Компоненти нової продукції, виробленої з ECOSE ® Technology, належать до натуральних, відновлюваних в природі речовин. Мінеральна вата Knauf Insulation не містить фенолформальдегідних та акрилових смол.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+3044391172 XX XX +3044 391 17 27
+3044391172 XX XX +3044 391 17 29
Ідентифікатор: 10105