Поліуретанові еластомери від компанії Dow стали більш стійкими
Фото: DOW

Поліуретанові еластомери від компанії Dow стали більш стійкими

Компанія `Dow Chemical` повідомила про завершення програми по заміні ртутних каталізаторів в поліуретанових еластомерах. Програма була проведена добровільно, як частина прихильності компанії до забезпечення більш стійких рішень для споживачів.

Нововведення стосується ливарних та напилюваних поліуретанових систем, які просуваються під торговою маркою DIPRANE, а також поліуретанових антикорозійних покриттів - ТМ Hyperlast (захист та ізоляція в електротехнічній промисловості).

Dow видалили всі ртутьорганічні каталізатори до офіційної рекомендації ЄС щодо поетапної відмови від цих каталізаторів і за п`ять років до того, як відповідність стане обов`язковою.

`Успіх програми заміни каталізаторів ртуті встановлює новий стандарт для поліуретанової промисловості та дозволяє нашим клієнтам випереджати конкурентів на роки вперед`, - наголосив Девід Кеплер, виконавчий віце-президент, головний по стійкості компанії Dow.

Нові продукти вперше були продемонстровані в березні цього року на голландському форумі UTECH Europe 2012, присвяченому проблемам виробництва виробів з поліуретану.
Ідентифікатор: 10111