Будівельна група ThyssenKrupp Steel Europe змінить власника
Фото: ThyssenKrupp

Будівельна група ThyssenKrupp Steel Europe змінить власника

Виконавча рада ThyssenKrupp Steel Europe знайшла покупця для свого бізнесу високоякісної металопродукції для будівельної галузі. Договір купівлі-продажу узгоджений з міжнародною компанією Kingspan Group Plc (штаб-квартира знаходиться в Ірландії) і підлягає затвердженню наглядовими та регулюючими органами.

Будівельна група ThyssenKrupp Steel Europe є одним з найбільших європейських постачальників легких сталевих конструкцій для стін, фасадів, дахів і перекриттів промислових будівель. Група переробляє близько 120 000 тонн сталі в високоякісну продукцію для будівельної галузі. Також виробляє близько 13 млн. м2 теплоізоляційних панелей і профілів на рік. Обсяг продажів складає близько 315 млн. євро на рік (дані до 31 березня 2012 року). У групу входять ThyssenKrupp Bausysteme, Hoesch Bausysteme і Isocab. Персонал нараховує близько 780 чоловік на заводах в Німеччині, Австрії, Франції, Бельгії та Угорщини, а також у міжнародних дистриб'юторських компаніях.

Покупець будівельної групи - Kingspan Group Plc - займається виробництвом будівельних конструкцій та ізоляційних матеріалів більше 35 років і налічує близько 6000 чоловік. Має майже 50 виробничих майданчиків у всьому світі. Обсяги продажів досягли 1,5 млрд. євро в 2011 році.
Ідентифікатор: 10120