Пожежна сигналізація від Siemens для великих об`єктів
Фото: Siemens

Пожежна сигналізація від Siemens для великих об`єктів

Siemens Building Technologies Division оголосила про випуск нової панелі управління Sinteso FC2080 для пожежної сигналізації. Особливість новинки в тому, що вона підтримує до 5 000 периферійний пристроїв і призначена для великих об`єктів.

Sinteso FC2080 завершує портфель панелей управління для пожежної сигналізації, будучи версією для великих систем детекторів. До панелі управління можна підключити до 5000 пожежних сповіщувачів та периферійних пристроїв. Її можна настроювати індивідуально з додаванням до 37 ліній введення / виводу і карт. Панель можна об`єднувати в мережу до 64 пристроїв. Це дозволяє крок за кроком модернізувати існуючі установки.

Для забезпечення максимальної безпеки в Sinteso FC2080 реалізовано кілька рівнів надмірності. Наприклад, у випадку несправності процесор автоматично перемикається на додатковий. Також реалізована резервне програмне забезпечення та інтегрований режим передачі сигналу тривоги, навіть якщо центральний процесор потерпить невдачу.

Панелі відображають прості і точні повідомлення, що дозволяє персоналу працювати з мінімальним стресом, наскільки це можливо. Функціональні клавіші чітко розподілені. Зручне меню керівництва скорочує необхідний час на навчання та підвищує безпеку роботи.

Панель поміщена в стандартну 19-дюймову стійку і операційний блок може бути вбудований в корпус двері або розташований на відстані від пристрою.

У компанії повідомляють, що новинка підходить для систем виявлення пожежі, наприклад, в аеропортах, торгових центрах, на хімічних або фармацевтичних виробництвах або електростанціях. Sinteso FC2080 підтримує до 24 різних незалежних понять тривоги, що корисно для об`єктів з різними рівнями безпеки.
Ідентифікатор: 10173