В Україні з`явилося представництво Групи Somfy
Фото: BAU.ua
Андрій Еганян, директор ТОВ "Зомфі"

В Україні з`явилося представництво Групи Somfy

Група Somfy, провідний світовий виробник засобів управління в сегменті Home Motion (автоматика для роллет, вроті, маркіз і т.д.), у другому кварталі цього року заснував дочірню компанію в Києві - Somfy LLC.

Команда компанії працює з партнерами на всіх етапах співпраці починаючи від консультацій по телефону, найдокладнішими інструкціями, розробкою складних функціональних схем застосування продукції і закінчуючи безпосередньою роботою на об`єкті партнера. І надає весь асортименту Somfy - системи автоматики і приводи для ролет, ролетних, гаражних і в`їзних воріт, для вікон і зенітних ліхтарів, для внутрішнього і зовнішнього сонцезахисту, а також системи комплексного управління сонцезахистом фасадів будівель.

Київська команда налічує 5 досвідчених фахівців, які давно працюють в цій сфері бізнесу на ринку України. Для знайомства з командою був проведений семінар, де зібрали старих клієнтів і партнерів компанії Somfy в Україні.

Група SOMFY займається розробкою і виробництвом автоматичних засобів управління побутовими та офісними пристроями в промисловому і цивільному будівництві, забезпечують всім користувачам максимальну зручність і безпеку. Найголовніше призначення всієї продукції SOMFY полягає в тому, щоб зробити життя людини простішим і зручнішим.
Група включає в себе провідних виробників цих видів продукції: SOMFY, SIMU, BFT, ASA, MINGARDI.
Ідентифікатор: 10186