Вітчизняним гравцям будівельного ринку надали унікальну можливість на виставці BAU 2013
Фото: Messe Munchen International
Відкриття BAU 2011

Вітчизняним гравцям будівельного ринку надали унікальну можливість на виставці BAU 2013

Організатори Міжнародної спеціалізованої виставки архітектури, будівельних матеріалів та систем `BAU-2013` надали вітчизняним гравцям будівельного ринку унікальну можливість - стати учасником виставки і продемонструвати свою продукцію світового будівельному співтовариству. Про це заявив г-н Johannes Manger, менеджер по роботі з пресою проекту BAU 2013, під час презентації виставки в Києві 9 жовтня 2012 року.

Не дивлячись на те, що з 2005 року попит на виставкові площі перевищує можливості виставкового комплексу «Мессе Мюнхен» (180 000 м2), де проходить раз на два роки BAU, представник компанії-організатора «Messe Munchen International» пообіцяв, що, при отриманні заявки на участь від української компанії, їй будуть надані площі. Тим самим, нашим компаніям надається шанс обійти чергу в 400 компаній, які бажають взяти участь у заході і чекають своєї можливості.
Такі наміри Messe Munchen International є демонстрацією планомірної політики компанії по розширенню міжнародних рамок діяльності.

Єдиним непорушним критерієм, для бажаючих взяти участь у BAU 2013, є якість наданої продукції.

У 2013 році виставка пройде з 14 по 19 січня у виставковому комплексі «Мессе Мюнхен». У планах Messe Munchen International досягти відвідування виставки 250 000 фахівців зі всього світу і, при можливості, перевищити цю цифру.

Детальніше з виставкою можна ознайомитися у статті «BAU: історія успіху, яка триває майже 50 років» (http://www.bau.ua/library/art-bau_istorija_uspeha_kotoraja_dlitsja).
Ідентифікатор: 10239