У Києві розкажуть як заробити на модернізації будівель
Фото: Асоціація енергоаудиторів

У Києві розкажуть як заробити на модернізації будівель

Асоціація енергоаудиторів запустила новий проект, спрямований на формування правильного бачення модернізації будівель серед енергоаудиторських, інжинірингових, будівельних і монтажних організацій.

Для участі в проекті «Енергоефективна модернізація будівель» були запрошені великі гравці будівельного ринку, діяльність яких зачіпає різні аспекти формування енергоефективного житла.

Проект буде складатися з ряду безкоштовних семінарів, в рамках яких Асоціація спільно з компаніями Danfoss, Henkel, Veka і Vents поділяться досвідом як правильно провести енергоефективну модернізацію та отримати прибуток від впровадження таких проектів.

Перший семінар пройде в Києві 8 листопада 2012 року, в рамках якого представники компаній озвучать основні проблеми при модернізації фасадів, дахів, внутрішніх інженерних систем, вікон, дверей та системи вентиляції. Розкажуть, які є ефективні рішення на ринку, як їх правильно вибрати, впровадити і відстежити результати. Також буде порушено тему можливості додаткового заробітку при комплексному підході в енергоефективної модернізації будинку.
Ідентифікатор: 10280