Андреас Лір очолив BASF в Україні
Фото: BASF

Андреас Лір очолив BASF в Україні

В Українському представництві концерну BASF призначений новий Генеральний директор. Ним став пан Лір Андреас Lier Andreas, більше 20 років працював в концерні BASF по всьому світу на різних посадах. За цей час пан Лір отримав цінний професійний досвід управління і розвитку бізнесу компанії на різних ринках і з 05 листопад м-н Лір має намір застосувати самий передовий досвід на профільних для BASF ринках України. Свою кар`єру в концерні BASF пан Лір почав c посади менеджера з маркетингу продукту Styrodur ®, екологічного теплоізоляційного матеріалу BASF, яка вчинила 40 років тому прорив на світовому ринку будівельних матеріалів.

Коментуючи своє призначення, Андреас Лір зазначив: «Я дуже радий можливості працювати в Україні. На мій погляд, ринок цікавий своїм зростом і потенціалом до інвестицій. Я розраховую на можливості впевненого росту бізнесу BASF в Україні і докладу максимум зусиль, щоб наші клієнти разом з BASF досягли ще більшого успіху. Для цього ми продовжимо формувати команду професіоналів, діяти як єдина компанія і пропонувати нашим партнерам дійсно інноваційні рішення ".

Перед тим, як очолити BASF в Україні, пан Лір обіймав посаду начальника управління бізнесу дисперсій і пігментів в регіоні Східна Європа - Африка - Західна Азія, раніше - реалізовував інвестиційні проекти BASF в Туреччині і Південній Африці. До цього пан Лір керував представництвом BASF в Казані, Росія.

Андреас Лір закінчив університет Ганновера, Німеччина, отримавши диплом в області бізнесу та економіки. Окрім рідної німецької, він вільно володіє англійською та російською мовами.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10309