«Кнауф Інсулейшн Україна» взяла участь у практикумі «Енергоефективність в побуті - як платити менше»

7 листопада 2012 компанія «Кнауф Інсулейшн Україна» на п`ятій міжнародній спеціалізованій виставці «Енергоефективність 2012» взяла участь у практикумі «Енергоефективність в побуті - як платити менше».

В ході заходу Ганна Духно, менеджер з розвитку бізнесу компанії «Кнауф Інсулейшн Україна» розповіла про рішення, що дозволяють не лише економити на опаленні і кондиціонуванні, але створити комфорт у приміщенні, - про комплексної теплоізоляції всіх конструкцій будівель.

«За допомогою комплексних заходів щодо теплоізоляції всіх конструкцій будівлі можна досягти значної економії витрат на опалення і кондиціонування. Але потрібно також передбачити можливість регулювання надходить тепла, тобто знизити температуру радіаторів, інакше люди будуть відкривати кватирки і обігрівати вулицю », зазначила Ганна Духно.

В ході заходу менеджер з розвитку бізнесу також презентувала слухачам онлайн-інструмент, розроблений фахівцями компанії «Кнауф Інсулейшн Україна» для розрахунку економії коштів, якої можна досягти, використовуючи теплоізоляційні рішення TM Knauf Insulation. За словами Ганни Духно, калькулятор не тільки показує розрахунок економії, але і дає можливість власникам будинків ще раз задуматися про можливість економити і жити в комфортних умовах.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+3044391172 XX XX +3044 391 17 27
+3044391172 XX XX +3044 391 17 29
Ідентифікатор: 10311