Роль ущільнювачів у виробництві пластикових вікон і дверей
ПОЛІ
Ущільнювачі

Роль ущільнювачів у виробництві пластикових вікон і дверей

Щоб ввести клієнтів в маловивчений світ віконних і дверних ущільнювачів, фахівці компанії POLI підготували нову замітку.

Коли ми дивимося рекламу про металопластикові вікна, часто, чуємо такі відгуки:

- У них прекрасна стійкість до будь-яких змін погоди
- Висока теплоізоляція
- Відмінна вологостійкість
- Вони не пропускають шум з вулиці
- Вікна не допускають протягів і т.д.

Споживачі часто не задаються питанням, а що саме у вікнах забезпечує всі ці високі показники?
 
ТМ POLI - виробник з 9-річним стажем в сфері віконної галузі, відповість на ваше запитання. Всі ці функції в готовому вікні виконують, звичайно ж, склопакет, профіль, фурнітура, але не можна забувати і про таку важливу деталь при виробництві вікна як віконні ущільнювачі, саме вони, на перший погляд не помітні (разом з правильно підібраними комплектуючими), беруть на себе відповідальність за всі погодні, теплоізоляційні, вологостійкі, шумо ізоляційні характеристики вікна.

Незважаючи на те, що вартість ущільнювачів в собівартості вікна складає всего1-2%, переоцінити їх значення важко. При виборі вікна клієнт частіше звертає увагу на колір ущільнювача, який не впливає на якість-це чисто естетичне задоволення, а забуває про його якість і матеріал, з якого він виготовлений. Ось короткий опис матеріалів, з яких можуть бути зроблені ущільнювачі.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ущільнювачі

Ущільнювачі виробляються з наступних видів сировини:

-EPDM (нестійкі до дії атмосферних факторів, озону, високої температури недовговічні)
- ПВХ (погано зарекомендували себе при низьких температурах)
- ТЕП, TPE-термоеластопласт, нове покоління каучукоподобное.

Ущільнювачі ТМ POLI виробляються з термоеластопласту (ТЕП, TPE) заслуговує особливої ​​уваги. Оптимальний еластомер. Термін ТЕП означає, що при високих температурах (200 C °) матеріал переробляється, як звичайний термопласт, а в інтервалі від -60 до +150 C ° поводиться, як еластомер.

ТПЕ володіє характеристиками вулканізованої гуми та термопластичної смоли високої міцності. Стійкий до ультрафіолету, озону, різних хімікатів. ТРЕ легко обробляється і дає, завдяки своїй еластичності, великі можливості для дизайну.

Крім того, ТРЕ легко забарвлюється практично в будь-який колір. Вироби з ТРЕ можуть мати різний ступінь жорсткості. Унікальні властивості ТРЕ, що дозволяють йому функціонувати ефективніше і триваліша, ніж гума, безпосередньо залежать від хімічного складу. Тут наша скурпулезность в дотриманні технології виробництва відіграє прямо-таки визначальну роль.

Більш детальна інформація в статті: http://www.polymery.ru/letter.php?n_id=2054&cat_id=3
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10389