Утеплювачі Knauf Insulation можуть застосовуватися в енергоефективних будівлях

Компанія «Кнауф Інсулейшн Україна» розповіла студентам про матеріали, які можуть використовуватися при проектуванні і будівництві енергоефективних будівель.

20 грудня в Київському національному університеті будівництва і архітектури (КНУБА) компанія «Кнауф Інсулейшн Україна» для студентів архітектурного факультету провела семінар з матеріалами, які можно застосовувати для пасивних будинків. Семінар відбувся в рамках підготовки до проведення міжнародного архітектурного та інженерного конкурсу університетських команд Solar Decathlon.

Менеджер з розвитку бізнесу "Кнауф Інсулейшн Україна" Ганна Духно розповіла про розвиток тенденцій енергоефективного будівництва в Європі та Україні, про інноваційні та безпечні теплоізоляційні матеріали, які застосовуються для утеплення різних будівельних конструкцій будівель.

Учасники семінару змогли отримати інформацію про те, які конструкції потребують утеплення, щоб максимально скоротити енерговитрати при експлуатації будівлі, створивши при цьому комфортний мікроклімат в приміщенні.

До відома:
Конкурс Solar Decathlon проводиться під егідою Департаменту енергетики США (United States Department of Energy) і Національної лабораторії за поновлюваними видами енергії (National Renewable Energy Laboratory). Проекти оцінюються в десяти категоріях: архітектура, інтер`єр, проектна документація, комунікації, кліматичний комфорт, побутові прилади, гаряча вода, освітлення, енергетичний баланс та ін.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+3044391172 XX XX +3044 391 17 27
+3044391172 XX XX +3044 391 17 29
Ідентифікатор: 10397