Товариство «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» (ТМ «ВІКНОВА») увійшло до числа найкращих товаровиробників Рівненщини

Товариство «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» (ТМ «ВІКНОВА») увійшло до числа найкращих товаровиробників Рівненщини

ТОВ «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» (ТМ «ВІКНОВА») стало переможцем на регіональному рівні Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України». Цьогоріч у регіональному етапі на Рівненщині взяло участь 80 підприємств та підприємців. Компанія «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» перемогла в номінації «Промислові товари для населення», де представила віконні конструкції ТМ «ВІКНОВА» із застосуванням склопакету, що виготовлений за інноваційною технологією “Теплий край”.

Переможців конкурсу обирала спеціальна конкурсна комісія. До її складу входили представники Рівненської обласної державної адміністрації та міської ради, управління у справах захисту прав споживачів, торгово-промислової палати, обласної санепідемстанції, засобів масової інформації, фахівці ДП «Рівнестандартметрологія».

Кращі підприємства визначалися за 15 основними та 8 додатковими критеріями. Зокрема: за якістю, конкурентноспроможністю та рівнем стабільності показників якості, рівнем споживчих властивостей у порівнянні з кращими аналогами такої продукції, задоволеністю споживачів і закупівельних організацій та ін.

Директор ТОВ «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» (ТМ «ВІКНОВА») Людмила Кубай:
«На конкурсі «100 кращих товарів України» нас відзначають вже вдруге. Цього року ми підтвердили якість своєї продукції, представивши віконні конструкції, із застосуванням склопакету, що виготовлений за технологією «Теплий край». Це унікальна на Західній Україні технологія, переваги якої у меншому утворенні конденсату і посилених теплових характеристиках. Ми постійно модернізуємо продукцію, щоб вона була якомога якіснішою і відповідала усім вимогам ринку.»

Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» - єдиний державний конкурс якості. Він відбувається з 2003 року і проходить під патронатом Президента України. Переможців конкурсу обирають у два етапи – спочатку на регіональному, а потім на загальнодержавному. Організатором конкурсу є Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, а організаційно –методичне забезпечення на регіональному рівні здійснює ДП «Рівнестандартметрологія».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 362 62 XX XX +380 362 622 002
+380 362 62 XX XX +380 67 363 2057
+380 362 62 XX XX +380 362 622 002
Ідентифікатор: 10477