Оптична ілюзія стінових панелей 3d з MDF

3D-панелі використовують не лише в інтер`єрі, а й у меблях
Панелі з 3D-ефектом виробництва компанії `TRIDENELI` – ексклюзив на ринку. Найчастіше їх використовують для оформлення інтер’єрів, як декоративні елементи. Однак з не меншим успіхом застосовують і як фасади для меблів. Детальніше про матеріал розповідає директор Олена Іванюк.
Виробнича компанія `TRIDENELI` працює на ринку більше трьох років і добре себе зарекомендувала в творчому середовищі дизайнерів та архітекторів, яким пропонує продукцію, що не має аналогів по якості в Україні. `Ми виготовляємо панелі, які можуть бути декоративними елементами інтер’єрів. Водночас ці панелі можна використовувати як фасади меблів еліт-класу, – розповідає Олена Іванюк. – Звісно, виробництво таких панелей цілком індивідуальне, воно не може бути масовим. Річ у тім, що для виготовлення продукції ми застосовуємо власне ноу-хау, завдяки чому отримуємо надзвичайно стильні й ефектні панелі, які вам не запропонує більше ніхто. Матеріал досить дорогий, тому ми працюємо лише на індивідуальні замовлення`.
Процес отримання стильних рельєфних поверхонь, на перший погляд, простий – матеріал (компанія використовує MDF виробництва австрійських та польських компаній) подається на верстат із ЧПК, який його відповідним чином фрезерує. Згодом напівфабрикат покривають фарбами відомих світових брендів, наприклад, `Milesi`. Використовують і глянцеві, і матові фарби, відповідно до побажань замовника. Панелі можна навіть шпонувати натуральною деревиною цінних порід. Детальніше таємницю досягнення саме таких незвичних тривимірних ефектів компанія не розкриває – саме у цьому й полягає ноу-хау.
Готовий продукт коштує від 90 до 300 доларів за квадратний метр, залежно від моделі і фінішного покриття. `Нині ми активно співпрацюємо з архітекторами і дизайнерами, – продовжує Олена Іванюк. – Нам важливо розповсюджувати цей продукт саме в такому творчому середовищі, адже ці люди поширюють і популяризують її, використовуючи у власних проектах облаштування громадських інтер’єрів – готелів, ресторанів, кафе, клубів. Додам, що наші стінові панелі дуже гарно виглядають саме у масштабних приміщеннях, адже вони справляють значний візуальний ефект і для адекватного його сприйняття потрібна велика площа. Але і в невеликих кімнатах панелі можна вдало інсталювати, наприклад, у ніші або зробити акцент лише на одній стіні. Цілком розкрити красу цих панелей допоможе вдало підібране освітлення. Взагалі, замовники дуже вдячні і нам , і дизайнерам, які пропонують використовувати декоративні 3d панелі в приміщеннях.`.
Є уже результати вдалої співпраці компанії із виробниками меблів, щоправда лише з тими, що працюють на індивідуальне замовлення. Причому, компанія `TRIDENELI` не практикує просто продажу панелей, а надає послуги із виготовлення продукту. Тобто, замовник надсилає проект, а спеціалісти компанії його виконують, із врахуванням цілісного вигляду виробу. За словами Олени Іванюк, у меблях панелі використовують надзвичайно широко – як двері шаф-купе, кухонні фасади, у спальнях, дитячих, барних стійках – усе залежить від задуму дизайнера.
В асортименті компанії нині є вибір із 32 рельєфів панелей, які можна фарбувати у різні кольори. До речі, дизайн панелей розроблений таким чином, що створює безперервний рисунок. Кожен може побачити у рельєфі щось незвичне – їх особливість саме в тому, що кожна людина тривимірне зображення може сприйняти по своєму, подивившись на нього під іншим ракурсом чи під іншим кутом освітлення. У компанії можна замовляти розробку і ексклюзивних рельєфів, які будуть власністю замовника.
Попри недовгий час роботи, компанія уже встигла взяти участь у кількох спеціалізованих виставках, де її продукція викликала значний інтерес серед спеціалізованої публіки. Додамо, що окрім цікавого дизайну, панелі функціональні та легкі у встановленні. З їх допомогою можна легко приховати нерівності стін, а встановлення не потребує попередньої підготовки поверхні, під ними можна прокладати електропроводку, телефонні проводи, антени тощо. При цьому жодного особливого догляду такі поверхні не потребують – їх легко мити, вони не деформуються від коливань температури та вологості.
Аби відповідати бренду виробника ексклюзивної продукції, компанія безупинно шукає нові стилістичні рішення, способи декорації. А це означає, що користувачам варто постійно відслідковувати поповнення асортименту тривимірних панелей для стін, стель та меблевих фасадів, бути в курсі новинок, аби згодом запропонувати своїм клієнтам найсвіжіші рішення.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 221 XX XX +380 44 221 1707
+380 44 221 XX XX +380 67 399 4909
+380 44 221 XX XX +380 44 221 1707
Ідентифікатор: 10492