Виставка систем `тепла пiдлога` в Киевi

Виставка систем `тепла пiдлога` в Киевi

З дев'ятнадцятого по 23 лютого цього року в столичному українському експоцентрі відбудеться загальнонаціональна виставка, присвячена сучасним теплим полам. Захід під назвою «Теплі підлоги та електричні пристрої опалення» буде відкриватися щодня в зазначений період і працювати з десятої години ранку до п'ятої години вечора.

Теплі підлоги стали справжнім одкровенням в області персонального опалення. Встановити теплу підлогу під плитку або лінолеум в наші дні може будь-який українець, проте далеко не кожен житель нашої країни знає всі тонкощі даного питання і обізнаний про всі переваги теплої підлоги перед іншими системами опалення. На виставці «Теплі підлоги та електричні пристрої опалення» будуть представлені всі популярні вітчизняні та зарубіжні моделі кабельних, інфрачервоних і водних теплих підлог. Крім того, як видно з назви заходу, на виставці продемонструють інші опалювальні пристрої, що працюють на електроенергії: масляні радіатори, теплові гармати, тепловентилятори та інші повітронагрівачі. Тим не менш, основна увага буде, звичайно ж, приділено теплим підлогам.

Прийдешня експозиція стане першим вітчизняним виставковим заходом, присвяченим теплим підлогам. Згідно зі статистикою українських експертів, за останні три роки популярність даних опалювальних систем зросла в нашій країні на сорок три відсотки. На поточний момент близько п'яти відсотків українських квартир обладнані сучасними теплими підлогами. Що стосується майбутньої виставки, то її, згідно з попередніми даними, відвідають сто сімнадцять експертів з СНД і Європи, а також більше п'яти тисяч звичайних відвідувачів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10514