«Кнауф Інсулейшн Україна» взяла участь у дискусії в рамках круглого столу «Політика в галузі енергоефективності та підвищення обізнаності громадськості»

Ганна Духно, менеджер з розвитку бізнесу компанії «Кнауф Інсулейшн Україна», взяла участь у дискусії під час круглого столу з питань енергоефективності.

12 лютого 2013 в Києві пройшов круглий стіл на тему: «Політика в галузі енергоефективності та підвищення обізнаності громадськості: відповідальність і співпраця». Захід став завершальним у рамках проекту «Підвищення енергоефективності в Україні», що реалізується за підтримки Посольства Великобританії в Україні.

Метою заходу було обговорення проекту Національного Плану дій з енергоефективності, підготовленого відповідно до зобов'язань України в рамках Договору про заснування Енергетичного Співтовариства. Також предметом дискусії стала координація подальших практичних дій з метою підвищення обізнаності громадськості для того, щоб вона перетворилася в рушійну силу реформ в Україні.

Думка
Ганна Духно: «Зазначу, що всі факти, теорії і зарубіжні практики говорять про те, що заходи з підвищення рівня енергоефективності житлових та промислових будівель - справа необхідна і вигідна. Ми розуміємо необхідність створення в Україні відповідної законодавчої бази, яка б дозволила ефективно працювати механізмам фінансування проектів термомодернізації будівель. Як представники бізнесу, ми, в свою чергу, активно підвищуємо рівень обізнаності споживачів про важливість впровадження енергоефективних заходів та переваги енергоефективних технологій».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+3044391172 XX XX +3044 391 17 27
+3044391172 XX XX +3044 391 17 29
Ідентифікатор: 10525