KyivBuild 2013: розвиток історичних центрів міст
Фото: PremierExpo

KyivBuild 2013: розвиток історичних центрів міст

20 лютого 2013 розпочне свою роботу 17-я Міжнародна професійна будівельна виставка «KyivBuild», організована компанією PremierExpo.
Захід проходить проходить за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, а також Національного Союзу Архітекторів України.

Головною темою KyivBuild 2013 стане розвиток історичних центрів міст.
Гармонійний розвиток історичних центрів - поняття комплексне. Різним аспектам цієї теми буде присвячено близько двох десятків заходів ділової програми KyivBuild. Зокрема, в рамках виставкіKyivInteriors відбудеться конференція на тему «Історичні стилі в інтер'єрі» на виставці Techno + Stone фахівці з обробки каменю обговорять тему «Захист, реставрація та догляд за каменем». Застосуванню спеціальної дорожньої техніки на старих вулицях присвячена конференція «Техніка для складних умов історичних центрів міст» в рамках ConMac. На питання, як охороняти пам'ятники, відповідять учасники конференції «Пам'ятки історії та архітектури: особливості безпеки і захисту», а особливості транспортної інфраструктури обговорять учасники форуму «Транспорт в історичних центрах міст» в програмі виставки KIPS.

В останні кілька років Київ гостро зіткнувся з проблемою співіснування історичних будівель і нових будівельних об'єктів. Організатори виставки KyivBuild 2013 впевнені, що експозиція і ділова програма події допоможуть знайти рішення для багатьох актуальних проблем містобудівної галузі.

Захід пройде з 20 по 22 лютого 2013 року в МВЦ (Київ, Броварський пр., 15).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10542