Жителів столиці порадують комплексом комфорт-класу
Фото: Промышленно-строительная группа «Ковальская»

Жителів столиці порадують комплексом комфорт-класу

Як повідомили в прес-центрі компанії «Промислово-будівельна група «Ковальська», по вул. Сікорського, 4-6 у Києві стартувало будівництво нового житлового комплексу. Він буде складатися з чотирьох 25-поверхових будинків, підземного паркінгу та адміністративної будівлі. У розробку проекту та його зведення були покладені нові принципи комфортного житла.

Для нас традиційним є поділ житла на економне, бізнес і елітне, але експерти, у свою чергу, вважають більш доцільним відображати в класах чотири основних категорій покупців і, відповідно, виділяють квартири економ-, комфорт-, преміум класу і елітні. Клас «комфорт» вибирають люди, для яких важливі просторі кімнати майбутнього житла, вільне планування і розвинена інфраструктура району. Саме цим критеріям буде відповідати новий житловий комплекс.

Сумарна кількість квартир житлового комплексу складе 944. Вони будуть мати дворівневий паркінг на 198 машиномісць. Також в комплекс входить семиповерхова адміністративне будова. Площа однокімнатних квартир буде починатися від 43 м2, двокімнатних - від 65 м2, трикімнатних - від 86 м2. Архітектори проекту постаралися піти від однотипних архітектурних рішень.

Новий житловий комплекс займе ділянку 2,3 га. Навколо будов створять закриту територію з охороною, відеоспостереженням та контролем доступу. У центрі влаштують дитячу площадку для дітей різного віку, а також спортивний майданчик. Навколо ігрової зони будуть розбиті місця для відпочинку з газонами і клумбами.

Рівень комфортності об'єкту придає також його місцерозташування. Він знаходиться в безпосередній близькості від парку «Нивки» та 10 хвилинах ходьби від ст. м. «Берестейська».

Зовнішнє оздоблення будівель - вентильовані фасади.
За прогнозами компанії, будівництво буде завершено в четвертому кварталі 2014 року.
Ідентифікатор: 10575