Новинка! Заглушка паза штапика - заглушка «Домогосподарки»!

Новинка! Заглушка паза штапика - заглушка «Домогосподарки»!

В асортименті ущільнювачів ТОВ «Хілал Алюмініум Юкрейн» з'явилася новинка - заглушка паза штапика "домогосподарка" від провідного українського виробника POLI. Даний ущільнювач закриває вільний штапіковий паз ПВХ профілю, тим самим вирішуючи одвічну проблему забруднення тонких пазів пластикового вікна.
Встановлюється даний ущільнювач або заглушка «домогосподарки» як по всьому периметру відкриваються прорізів, так і тільки знизу. Заглушка універсальна, тому що підходить до багатьох видів профілів.
Виготовлена ​​заглушка з м'якого полімерного матеріалу - GOLDENPLAST (італійське виробництво), який характеризується стійкістю до атмосферних впливів, пилу і воді. Високоякісний матеріал гарантує довговічність виробу.
Сьогодні на українському ринку не багато виробників і роздрібні фірми пропонують такий затребуваний клієнтами протизапорошений аксесуар! Враховуючи зростаючу потребу людини в комфорті і чистоті, «Хілал Алюмініум Юкрейн» вже сьогодні пропонує виробникам придбати заглушку за привабливими цінами і отримати додаткову перевагу перед своїми конкурентами!

З усіх питань звертайтеся на гарячу лінію - 062 340-XX-XX Показати телефон+380 6234 04140
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 73 213 XX XX +380 73 213 6062
Ідентифікатор: 10595