ТМ «ВІКНОВА» - учасник VIII спеціалізованої виставки «Вікна. Двері. Дах»
Стенд ТМ "ВІКНОВА" на VIII спеціалізованій виставці "Вікна. Двері. Дах"

ТМ «ВІКНОВА» - учасник VIII спеціалізованої виставки «Вікна. Двері. Дах»

З 19 по 22 березня 2013 року у львівському Палаці спорту «Україна» компанія «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» (авторизований партнер REHAU) вшосте представила власну продукцію - металопластикові вікна ТМ «ВІКНОВА» у рамках VIII спеціалізованої виставки «Вікна. Двері. Дах».
На моніторі, що був розташований біля виставкового стенду, відвідувачі виставки впізнавали споруди, засклені вікнами ТМ «ВІКНОВА». До речі, перелік львівських об’єктів за останні півроку поповнився ще двома - НВК гімназія «Сихівська» і Комунальна 4-та міська поліклініка.

Стенд ТМ «ВІКНОВА» традиційно гостинно вітав усіх відвідувачів, які на власні очі могли побачити взірці асортименту та новинки продуктового ряду, ознайомитися з технічними особливостями і перевагами віконних профілів Rehau та фурнітури Winkhaus. Бажаючі одержати детальнішу інформацію, могли поспілкуватися з представником компанії, отримати кваліфіковану консультацію щодо індивідуального вибору віконних конструкцій та прорахунку їх вартості.

Директор ТОВ «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» (ТМ «ВІКНОВА») Людмила Кубай:
«ТМ «Вікнова» присутня у Львові уже 7 років. Ми завжди прислухаємося до своїх споживачів. Реагуючи на потреби ринку, ми впроваджуємо високотехнологічні рішення у процеси виробництва, що дозволяє пропонувати споживачам нову якісну, багатофункціональну продукцію. Участь у виставці це гарна можливість наочно продемонструвати колу потенційних споживачів як вже існуючий асортимент, так і презентувати наші новинки - віконні конструкції, виготовлені із використанням склопакетів за унікальною у Західному регіоні технологією. Придбання вікон з інноваційними склопакетами «Теплий край» дозволить споживачеві забути про утворення конденсату, а також приємно здивує посиленими тепловими характеристиками».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 362 62 XX XX +380 362 622 002
+380 362 62 XX XX +380 67 363 2057
+380 362 62 XX XX +380 362 622 002
Ідентифікатор: 10743