«Кнауф Інсулейшн Україна» виступила на Форумі приватних забудовників
Фото: Кнауф Інсулейшн Україна
Сергій Кутузов, технічний менеджер компанії «Кнауф Інсулейшн Україна»

«Кнауф Інсулейшн Україна» виступила на Форумі приватних забудовників

27 березня Сергій Кутузов, технічний менеджер компанії «Кнауф Інсулейшн Україна», на Форумі приватних забудовників «Теплий дім» розповів про особливості утеплення скатних кровель і мансардних приміщень.

У своєму виступі Сергій Кутузов розповів, чому житлова мансарда краще холодного горища, порекомендував, як приватному забудовнику визначитися з товщиною і щільністю утеплювача для тепло-і звукоізоляції даху. Також відвідувачі форуму з презентації технічного менеджера змогли дізнатися про те, чим двошарове утеплення ефективніше одношарового, які помилки найчастіше допускають забудовники при утепленні даху і як їх уникнути.

«Важливо, щоб відвідувачі форуму не тільки могли послухати про переваги, яке дає утеплення, але й поставити свої запитання, уточнити, як правильно облаштовувати той чи інший вузол конструкції», - зазначив Сергій Кутузов, технічний менеджер компанії «Кнауф Інсулейшн Україна». - Це допомагає людям, самостійно ремонтирующим або будують своє житло, розібратися, чи правильно вони роблять. А для тих людей, які наймають підрядників - краще розуміти процес укладання шарів матеріалів в покрівельному пирогу, щоб контролювати своїх працівників », - додав експерт.

Форум приватних забудовників був організований видавничим домом «Едіпрес Україна».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+3044391172 XX XX +3044 391 17 27
+3044391172 XX XX +3044 391 17 29
Ідентифікатор: 10753