Новинки UDEN-S – веселі обігрівачі для дитячих кімнаток!

Новинки UDEN-S – веселі обігрівачі для дитячих кімнаток!

Минулого року наші клієнти при виборі системи опалення часто запитували обігрівачі для дитячих та ігрових кімнаток. Проблема досить популярна. Лише уявіть: облаштована турботливими батьками дитяча, все вивірено до дрібничок, а під вікном... сталеві батареї або чавунні батареї!

Хтось розфарбовує ці радіатори у різні кольори, прикрашає наклейками та малюнками, хтось намагається сховати під шторами або решітками. Та все це «маскування» знижує ефективність обігрівачів, головним завданням яких є ефективне забезпечення наших малюків якісним і безпечним теплом.

Чудове рішення пропонують наші дизайнери! Довгоочікувана дитяча колекція обігрівачів UDEN-S цілком присвячена малечі. Опалювальні панелі нової серії призначені для дитячих та ігрових кімнат, шкіл, лікарень, дитсадків, ДЮЦів. Яскраві, барвисті дизайн-радіатори з казковими малюнками та веселими іменами припадуть до душі як малюкам, так і дорослим!

Погодьтеся, не тільки іграшки, улюблені килимці та «творчий» безлад роблять дитячі кімнатки такими особливими. Дизайн-радіатор (як і будь-який гарно підібраний елемент інтер'єру) стане для дитини джерелом фантазій та відкриттів, сприятиме її особистому розвитку, формуватиме інтерес до навколишнього світу, творчості, мистецтва.

Залучіть свого малюка до процесу створення інтер'єру його власної кімнати, прислухайтеся до думки маленького художника! Діти - найвимогливіші клієнти, тому нехай малюк вибере той обігрівач, який буде гармоніювати з його неповторним внутрішнім світом.

Ознайомтеся зі всіма дизайн-радіаторами UDEN-S в каталозі компанії!
Виберіть вподобану модель або запропонуйте свій малюнок!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
+380 522 27 XX XX +380 99 027 2098
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
Ідентифікатор: 10766