Торгова марка DEVI відзначила свій день народження в Україні
Фото: Данфосс ТОВ

Торгова марка DEVI відзначила свій день народження в Україні

У квітні свій день народження в Україні відзначила торгова марка DEVI, що представляє кабельні нагрівальні системи: «Тепла підлога», антиобмерзання і сніготанення.

Перші поставки обладнання DEVI були ще в 1994 році, а офіс «ДЕВІ-Україна» відкрився 1 квітня 1998 року. Сьогодні продукція DEVI є найбільш популярною в своєму сегменті і представлена в​ усіх областях України.
За роки роботи команди DEVI в Україні було створено чимало цікавих об'єктів, сформована і успішно працює мережа з понад 70 офіційних дилерів DEVI. Ними встановлено більше ста тисяч систем "Тепла підлога" і зовнішніх систем антизледеніння.

Об'єкти DEVI
Внутрішні установки: комфортний підігрів підлоги - «Тепла підлога» - за допомогою тонкого мату в квартирах, на віллах, у спорткомплексах, косметичних кабінетах, саунах а також повне опалення нагрівальними кабелями офісів, квартир, храмів і церков, котеджів, баз відпочинку, кафе, складських і технічних приміщень, приміщень на стадіонах, спеціалізованих шкіл та ін.
Зовнішні установки: системи сніготанення на дахах, щаблях, тротуарах, жолобах, у храмів, пам'яток, об'єктів культурно-національного надбання, на вокзалах, під'їзних дорогах, майданчиках стадіонів.
Спеціальні установки: обігрів банкоматів, басейнів, захист від замерзання водопровідних веж, підігрів пандусів паркінгу, лотків і воронок, система опалення ергономічного лежака в сауні, підігрів розпилювачів снігу, знімна система сніготанення на терасі, обігрів акваріумів, собачих будок і будиночків для котів, захист коренів дерев від замерзання, клумб, сушки для взуття та багато іншого.
Системами розтоплення снігу DEVI був обладнаний ряд інфраструктурних об'єктів в рамках підготовки до ЄВРО-2012. Зокрема, DEVI стала постачальником устаткування для НСК "Олімпійський" у Києві, аеропорту "Бориспіль", а також Львівського, Донецького і Дніпропетровського стадіонів.
У листопаді 2011 року реалізовано безпрецедентний для України проект: нагрівальний кабель DEVI був встановлений під тротуаром в одному з найбільш травмонебезпечних місць в м. Тернополі, де раніше в зимовий час траплялося безліч травм пішоходів через падінь.

Замовники DEVI
Серед замовників Національний банк України, посольства, МОЗ України, аеропорт Бориспіль, залізничні вокзали в Донецьку та Дніпропетровську, гірськолижний комплекс «Буковель», палац спорту в Донецьку готелю Hyatt в Києві, «Прем'єр Палас» і «Вікторія» в Донецьку і багато інших .

Висока оцінка продукції
У квітні 2011 року в результаті тестування, проведеного Незалежним Дослідницьким Центром "ТЕСТ", продукція DEVI отримала знак якості "Відмінно".
"Застосування систем кабельного обігріву DEVI можливо практично на будь-якому об'єкті - це не раз довели на ділі дистриб'ютори DEVI в Україні. Останнім часом зріс попит на установки наших систем сніготанення на дахах, а також на захисту від намерзання льоду на грунті (антизледеніння ступенів, рамп , пандусів). Компанія DEVI залишається новатором у своїй галузі. У 2012 році був випущений терморегулятор нового покоління - смартрегулятор DEVIreg Touch, який відразу завоював популярність серед монтажників і кінцевих покупців. Співробітники компанії постійно працюють над удосконаленням обладнання і підвищенням якості сервісу ", - коментує Віктор Драчук, керівник напрямку електроопалення DEVI ("Данфосс ТОВ").
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10833