Підписано меморандум про співробітництво в рамках реалізації НП «Енергія природи»
www.ukrproject.gov.ua
Підписання меморандуму про співпрацю в рамках реалізації НП «Енергія природи»

Підписано меморандум про співробітництво в рамках реалізації НП «Енергія природи»

Підписано меморандум про співробітництво в рамках реалізації НП «Енергія природи»
Державне підприємство «Національний проект «Енергія природи» та перший національний виробник сонячних вакуумних колекторів ТОВ «Стар Енержи» минулого тижня в місті Одеса підписали меморандум про співробітництво.
Меморандум був підписаний в рамках відкриття додаткових виробничих потужностей з виробництва сонячних вакуумних колекторів. Головна мета підписання даного меморандуму це – залучення провідних вітчизняних інфраструктурних рішень до проектів з використання альтернативних джерел енергії в Україні.
Директор державного підприємства "Національний проект "Енергія природи" Морозов Т. О. відзначив: «Ця співпраця допоможе комунальним підприємствам, малому та середньому бізнесу обрати найефективніші рішення використання енергії сонця з метою зменшення видатків на теплопостачання, а також підтримати національні технології та вітчизняних виробників».
Довідка:
ТОВ «Стар Енержи» - перший національний виробник сонячних вакуумних трубчатих всесезонних колекторів. З 2003 року компанія працює в галузі енергозбереження, використовує світовий досвід і консолідує кращі технічні рішення для виробництва якісної і надійної продукції. У 2011 році зареєстрована торгова марка «Стар Енержи».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 67 156 4540
Ідентифікатор: 10836