«Хенкель» прийме участь у виставці «Аква-Терм»

Фахівці "Хенкель Україна" зустрінуться зі своїми клієнтами на міжнародній виставці "Аква-Терм Київ 2013", яка пройде в українській столиці з 14 по 17 травня. На своєму стенді компанія представить передові рішення у сфері виробництва клеїв, герметиків і спеціалізованих засобів для очищення та обробки поверхонь, ремонту та обслуговування промислового обладнання.
«"Хенкель Україна" запрошує всіх охочих на міжнародну виставку «Аква-Терм Київ 2013». Це найбільша і найавторитетніша подія на ринку інженерного устаткування з опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, відновлювальної енергетики, сантехніки та басейнів. Наша професійна команда готується щоб поділитися з клієнтами світовим досвідом у цій галузі і надати всебічну технологічну підтримку згідно із потребами учасників та відвідувачів виставки», - відмічає Пришляк О.І , керівник підрозділу «Промислові клеї» компанії «Хенкель Україна».
Зокрема, на «Аква-Терм Київ 2013» компанія «Хенкель Україна» за традицією познайомить вітчизняних споживачів зі своїми новітніми рішеннями у галузі "зелених" технологій. Так, минулого року, українському ринку було презентовано нову лінійку анаеробних клеїв з "білими" паспортами безпеки - тобто продукції, що відповідає найжорсткішим екологічним стандартам ЄC. «Експерти компанії постійно працюють над пошуком інноваційних і безпечних для здоров'я рішень в різних сферах своєї діяльності. «Хенкель» завжди намагається передбачувати потреби ринку та пропонувати найкращі технології своїм клієнтам,» - підкреслює Пришляк О.І.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10907