Всього 0,2% від ваги для чудової гідроізоляції
Фото надане компанією Wacker Chemie AG
Легкість і ефективність - нове рішення від Wacker.

Всього 0,2% від ваги для чудової гідроізоляції

Мюнхенська хімічна група Wacker розробила нову добавку для створення водовідштовхувальних показників у сухих будівельних сумішах на основі гіпсу. Добавка випускається під назвою Silres BS Powder S.

Новий продукт повністю складається з активного інгредієнта, який відповідає за гідрофобні здібності, тому його потрібно зовсім небагато: тільки 0,2% від ваги всієї суміші, що говорить про його високу ефективність. Водовідштовхувальні характеристики розвиваються як тільки будівельний матеріал схоплюється. Гіпс з добавкою відштовхує на 90% більше води.

Порошок не містить летких органічних сполук і змішується з водою без появи пилу. Він складається з метил сіліконата, який дуже добре розчиняється у воді. Це обумовлює прекрасне однорідне змішування.

Silres BS Powder S застосовується з усіма типами гіпсу, незалежно від pH. І може використовуватися в приміщенні, так як екологічно чистий і не містить ні алкоголю, ні ЛОР.

Всі перераховані вище особливості та переваги обумовлюють широкий діапазон застосувань: ванні кімнати, кухні, на сходових клітинах, гаражі та ін.
Ідентифікатор: 10946