Borlink розгорнуть в Росії
Фото надане компанією Borealis

Borlink розгорнуть в Росії

Borealis і Borouge, провідні постачальники інноваційних рішень для дротяної і кабельної промисловості, повідомили про розгортання технологічної платформи Borlink в Росії.

Borlink - технологічна платформа, яка пропонує повний комплект сполук для кабельної продукції середньої та високої напруги, в тому числі надвисокої напруги і високої напруги постійного струму.

«Росія залишається одним з найпривабливіших зростаючих ринків у Європі - розповідає Жиль Роша, віце-президент підрозділу «Енергетика та Інфраструктура» Borealis. - Наші довгострокові зобов'язання на ринку дроту і кабельної промисловості проявляються через наші інвестиції в інновації, ресурси і можливості. Borealis послідовно пропонує найбільш надійні та інноваційні рішення, які дозволяють виробляти якісний кабель відповідно з найвищими світовими стандартами промисловості, але з максимальною ефективністю».

Компанія на ринку Росії запускає два нових продукти - сполуки LE0563 і PP4874.
Borealis LE0563 наступне покоління термопластичних напівпровідникових сполук. Запуск у виробництво цієї новинки доповнює існуючі пропозиції компанії в силових кабелях, особливо для використання під водою.
Borealis PP4874 - чудове ізоляційне з'єднання для неекранованої крученої пари кабелів передачі даних. Вони забезпечують підвищену твердість і зберігають округлість під час скручування.

Новинки будуть представлені на міжнародній виставці кабельної промисловості wire Russia, яка пройде в Москві з 25 по 28 червня 2013 року.
Ідентифікатор: 10958