В Італії представлять український будівельний ринок
Фото: BAU.ua
Андрій Мельников, директор будівельних виставок ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»

В Італії представлять український будівельний ринок

У рамках проведення міланської будівельної виставки Made Expo, яка пройде в жовтні цього року, відбудеться презентація українського будівельного ринку. Про це заявив Андрій Мельников, директор будівельних виставок ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», під час презентації виставкових проектів КМКЯ - KIFF і InterBudExpo.

Як повідомив пан Мельников: «Цього року вдруге на Made Expo пройде презентація українського будівельного ринку. Захід дозволить перейняти або обмінятися досвідом. Наприклад, вивчити європейський досвід з будівництва дев'ятиповерхових будинків з дерева і адаптувати його в Україні. Безумовно, це нові можливості для бізнесменів щодо участі в проекті, інвестуванні та отриманні прибутку».

Така можливість надана Федерацією деревообробної індустрії Італії FederlegnoArredo, яка є одним з ініціаторів створення виставки Made Expo. Ефективна співпраця КМКЯ і FederlegnoArredo має восьмирічну історію.
Ідентифікатор: 10983
A
 Оцінка - 1 из 5
г-н Мельников занимался выставкой по мебельным технологиям, полностью провалил ее и теперь его перевели "развивать строительную тематику". 9-ти этажные дома из дерева для нашего климата :)))
Он ничего не перепутал? Украина - это не теплая Италия.
13 лип. 2013 р., 20:41
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ