Енергоефективні пропозиції «Сен-Гобен» - на 4-му Енергетичному дні
Фото: Сен-Гобен Будівельна Продукція Україна

Енергоефективні пропозиції «Сен-Гобен» - на 4-му Енергетичному дні

Вже четвертий рік поспіль компанія «Сен-Гобен Будівельна Продукція Україна» брала участь у міжнародній конференції Європейсько-Український Енергетичний День, яка покликана сприяти діалогу між урядом і бізнесом для розвитку ринку альтернативної енергетики і енергозберігаючих технологій.

Ключовими темами обговорень Четвертого Європейсько-Українського Енергетичного Дня в цьому році були:

- Енергетична стратегія України,
- Сучасний стан та перспективи розвитку ринків сонячної, вітрової енергії та біомаси;
- Енергоефективність в приватному і комерційному секторі;
- Міжнародна донорська підтримка енергоефективних технологій та багато іншого.

Особливу увагу було приділено такому пріоритетному напрямку, як енергоефективність та енергозберігаючі технології в будівництві.

Генеральний директор «Сен-Гобен Будівельна Продукція Україна» Сергій Назаров під час свого виступу розповів про основні тенденції на ринку будівельних матеріалів з точки зору постачальника, про фактори, що впливають на вибір житла в багатоповерхових будинках в Україні та Європі, а також представив комплексні рішення концерну «Сен-Гобен» для будівництва та реконструкції енергоефективних будівель.
 
Конференція була організована Європейсько-Українським Енергетичним Агентством (ЕУЕА) і пройшла в Києві 31 травня цього року. Партнерами заходу виступили Schneider Electric, «Сен-Гобен Будівельна Продукція Україна» (ТМ ISOVER), Адвокатське об'єднання Arzinger і Rengy Development.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 517 XX XX +380 44 517 8963
+380 44 517 XX XX +380 44 517 8176
Ідентифікатор: 11003