Системи Hoval для спортзалів: якість повітря підтверджено незалежними експертами

В останні десять років австрійські фахівці все частіше віддають перевагу системним кліматичним рішенням Hoval при будівництві, реконструкції або розширенні спортивних і багатоцільових залів. Ця тенденція обумовлена ​​численними перевагами даної техніки, серед них - екологічність, економічність і висока ефективність.

Системи вентиляції та кондиціонування повітря призначені для створення внутрішнього клімату, підтримки належного рівня гігієни та забезпечення бездоганної якості повітря. Сучасні високі вимоги, які пред'являються до вентиляційних систем для великих об'єктів, спонукали компанію Hoval запросити незалежного експерта для перевірки якості роботи систем, що встановлюються у спортивних залах. Експерт Людвіг Рудіссер (компанія Rudisser RLT - Optimierung, Форарльберг, Австрія) відвідав два об'єкти, на яких встановлені дахові вентиляційні блоки Hoval RoofVent і TopVent. Перший об'єкт - у Холабрюн, де вентиляційні блоки були встановлені в 2003 році, другий об'єкт - у Оберндорфе, там вентиляційні установки працюють з 2009 року.

Мікробіологічне дослідження, проведене експертом, не виявило жодних доказів алергенного забруднення в системах вентиляції і кондиціонування повітря. Контрольні проби підтверджують, що якість припливного повітря в цих системах бездоганно з точки зору мікробіології. Таким чином, було підтверджено, що техніка Hoval відповідає найсучаснішим вимогам гігієни і високим стандартам якості припливного повітря. Лабораторні аналізи підтвердили, що система не просто виглядає чистою, вона і є такою.

Гігієна - лише один з багатьох переваг децентралізованих вентиляційних систем Hoval. Системи Hoval відрізняються високою адаптивністю і здатністю взаємодіяти з іншими системами, встановленими в будівлі. А той факт, що не вимагаються повітроводи, в поєднанні з невеликою вагою і компактністю блоків, дозволяє значно полегшити конструкцію (до 70% в порівнянні з класичною центральною системою). Це робить загальну опорну конструкцію будівлі легше. Зокрема, невелику вагу і компактність дозволяють вбудовувати систему в конструктив даху при проведенні модернізації. Крім того, немає необхідності в додатковому приміщенні для обладнання.

Вентиляційні та опалювальні установки поставляються повністю готовими до підключення, що дозволяє знижувати вартість і мінімізувати час, необхідні для проектування та технологічної підготовки. Завдяки цьому, монтаж і налагодження устаткування проходять легко і швидко.

За умови правильного планування, проектування та обслуговування систем, з системами Hoval якість повітря в спортзалах буде бездоганним, що забезпечить здоров'я і спортсменів, і глядачів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 11037