«Кнауф Інсулейшн» налагоджує відносини з партнерами в Азербайджані

На початку червня відбулася зустріч дистриб'юторів компанії «Кнауф Інсулейшн Україна» в столиці Азербайджану, Баку.

У ході заходу обговорювалися перспективи і тенденції розвитку ринку тепло-і звукоізоляції Азербайджану, можливість застосування досвіду українських партнерів на території країни.
 
Учасники поїздки відзначили, що найчастіше в країнах з теплим кліматом не замислюються про застосування комплексних теплоізоляційних рішень в будівництві та реконструкції. Така ситуація склалася в результаті формування у споживачів стереотипу про те, що утеплення допомагає економити тільки на опаленні, що, на думку споживачів, неактуально для країн з теплим кліматом.

Про користь теплоізоляції для економії витрат на кондиціонування часто забувають, але ж міжнародний досвід доводить, що на охолодження приміщень витрачається значно більше коштів, ніж на їх обігрів. У цілому ж теплоізоляція допомагає економити до 70% коштів на опалення і кондиціонування.

Завдяки використанню волокнистих утеплювачів на основі скловолокна, крім оптимальної температури і мікроклімату в приміщенні, можна домогтися акустичного комфорту - зниження рівня шумів. Так, наприклад, на стрімко зростаючому будівельному ринку Азербайджану вже гідно оцінили тепло-та звукоізоляційні матеріали під торговою маркою Knauf Insulation. Наприклад, в таких значущих об'єктах, як бізнес-центри «Марина Плаза», «Трамп Тауер», «Порт Баку», «Ага Центр», готель «Маріотт Баку», а також житловий комплекс White Box (усі - Баку), гірськолижний курорт «Шахдаг», (Губа, Азербайджан) в якості тепло-і звукоізоляції були використані мінераловатні плити Knauf Insulation.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+3044391172 XX XX +3044 391 17 27
+3044391172 XX XX +3044 391 17 29
Ідентифікатор: 11053