Новинка на ринку затирання швів між плиткою - weber.vetonit DECO
Фото надане компанією Сен-Гобен Будівельна Продукція Україна
Температура застосування weber.vetonit DECO становить від +5 до +30 0С, температура експлуатації – від -30 до +70 0С.

Новинка на ринку затирання швів між плиткою - weber.vetonit DECO

Світовий виробник сухих будівельних сумішей, компанія "Weber", яка входить до групи Saint-Gobain, виводить на ринок нову продуктову групу - кольорове затирання weber.vetonit DECO для швів між плитами.

При розробці продукції в науково-дослідному центрі в Фінляндії були вирішені завдання для користувачів і фахівців.
Для кінцевих споживачів акцент зроблений на довговічності (затирка для внутрішніх і зовнішніх робіт має високу морозостійкість - 100 циклів заморозки).
Легке нанесення та характеристики, які не дозволяють матеріалу липнути до плитки, полегшують роботу фахівців, економлячи їх час. Висока щільність структури дозволяє отримати гладкий рівний шов, надаючи облицюванню закінчений вигляд.

Розроблений матеріал добре фіксується у вузьких (від 1 мм) і широких швах до 8 мм. Вже через 12 годин після нанесення міцність затирання дозволяє піше навантаження.
На ринку буде представлено 30 кольорів weber.vetonit DECO.

Як повідомляють у компанії "Сен-Гобен Будівельна Продукція Україна", на вітчизняному ринку затирка weber.vetonit DECO в роздробі буде коштувати 40-45 грн. за мішок 2 кг. Ціна змінюється в залежності від кольору.
Термін зберігання матеріалу складає 24 місяці з дати виготовлення за умови зберігання в теплому приміщенні в заводській упаковці.
Ідентифікатор: 11176