Навісні замки Abloy для складних погодних умов
Фото: ASSA ABLOY

Навісні замки Abloy для складних погодних умов

Фахівці компанії Abloy, фінського виробника замкової продукції, відповіли на потребу в навісних замках, які можуть витримати самі екстремальні погодні умови: шторм, пекуче сонце і сильні морози.

Залізнична компанія в Азії, яка використовувала навісні замки Abloy CLIQ з електронікою, зазначила, що постійний вплив пилу, бруду, води і великі коливання температури ушкоджують електроніку. Прислухаючись до клієнта, фахівці компанії прийняли виклик і розробили серію механічних і електромеханічних замків, які протистоять складним умовам експлуатації.

Серія Super Weather Proof (SWP) пройшла випробування на герметичність електроніки від води і пилу (IP68). При виготовленні замків використовується загартована сталь.
Abloy SWP використовують технологію CLIQ, яка забезпечує дистанційне керування через інтернет. Вона дозволяє відключати загублені ключі без необхідності фізичної заміни замків.

Для довідки.
Система класифікації ступенів захисту оболонки Ingress Protection (IP) Rating визначена міжнародним стандартом IEC 60529.
Код IPxx, де х - цифри, вказує на ступінь захисту. Перша цифра повідомляє ступінь захисту від проникнення зовнішніх твердих предметів, друга - від впливу води.
IP68 - максимальний захист по цій класифікації.
Подготовлено по материалам www.assaabloy.com.
Ідентифікатор: 11214