DEVI дає повну продовжену гарантію на електричні нагрівальні кабелі і мати
Фото: Данфосс ТОВ

DEVI дає повну продовжену гарантію на електричні нагрівальні кабелі і мати

У вересні 2013 року DEVI збільшив гарантію на електричні нагрівальні кабелі і мати з 10 до 20 років. Особливість гарантії в тому, що вона поширюється не тільки на продукцію. При виникненні гарантійного випадку DEVI зобов'язується безкоштовно виправити дефект або провести заміну виробу протягом гарантійного терміну і також покрити всі витрати, пов'язані із заміною нагрівальної системи і відновленням підлогового покриття.

Нова гарантія DEVIwarrantyTM набула чинності одночасно з виведенням на ринок нової високотехнологічної продукції - нагрівальних кабелів DEVIflexTM і DEVIsafeTM.
«Фахівці науково -дослідного центру DEVI, розташованого в м. Вайлі (Данія), постійно працюють над підвищенням якості та поліпшенням споживчих властивостей електричних кабельних нагрівальних систем DEVI. Кращі розробки в цій області миттєво впроваджуються у виробництво. Цієї осені ми раді запропонувати українському споживачеві поряд з новими типами нагрівальних кабелів DEVIflexTM і DEVIsafeTM нову, 20- ти річну повну гарантію DEVIwarrantyTM. Адже нагрівальний кабель для системи « Тепла підлога» розрахований на термін служби більше 50 -ти років, і у замовника повинна бути повна впевненість у його надійності і довговічності », - прокоментував Віктор Драчук, керівник напрямку кабельних нагрівальних систем DEVI, компанія «Данфосс ТОВ».

Гарантія поширюється на установки, виконані авторизованим монтажником при наявності гарантійного сертифіката на обладнання з печаткою компанії -продавця.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 11273