«Фасад in design-2013» представить українським дизайнерам новий погляд на інтер'єр
Фото: Експо-центр «Метеор»
Виставка, на якій народжуються ідеї!

«Фасад in design-2013» представить українським дизайнерам новий погляд на інтер'єр

Осінь, за традицією, для багатьох компаній найбільш активний період у році: укладаються договори, складаються графіки участі в галузевих заходах, затверджуються маркетингові бюджети.
У виставкової індустрії також присутня певна сезонність, і для нас, організаторів Національної виставки енергоефективного будівництва і дизайну «Фасад in design‑2013», настало не менш відповідальний час - ми продовжуємо формування експозиції, ділової програми, ведемо активний діалог з учасниками з підготовки до виставці.

Компанія Експо- центр «Метеор» ™ поспішає розповісти вам про нових учасників виставки, «Фасад in design‑2013»:
Компанія ТОВ Осінь , за традицією, для багатьох компаній найбільш активний період у році : укладаються договори , складаються графіки участі в галузевих заходах , затверджуються маркетингові бюджети .
У виставкової індустрії так само присутня певна сезонність , і для нас , організаторів Національної виставки енергоефективного будівництва і дизайну «Фасад in design - 2013» , настало не менш відповідальний час - ми продовжуємо формування експозиції , ділової програми , ведемо активний діалог з учасниками з підготовки до виставці.

Компанія Експо- центр «Метеор» ™ поспішає розповісти вам про нових учасників виставки , «Фасад in design - 2013» :
Компанія ТОВ «Діксі» , яка представить на виставці енергозберігаючі технології та захисні покриття ТМ «Евола» , а також проведе презентацію теплоізоляційних фарб , гідроізоляційних сумішей , гідрофобних просочень і герметиків .
Компанія «5 плюс» - організатор майстер -класу «Монтаж та встановлення натяжної стелі» , в рамках якого відбудеться демонстрація дворівневого і зоряного стелі.
«Дніпро девелопмент компані» - проведе презентацію найцікавіших пропозицій ринку нерухомості та найкращих пропозицій земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво , а також комерційної нерухомості в м. Дніпропетровську.

Новинки в дизайні інтер'єру запропонують компанії: «ST design» , «Svitanna» , «Line- design» , «Меланж - декор» , Студія дизайну та будівництва «Luxury house».

У рамках виставки відбудеться презентація наливних безшовних підлог з ефектом 3D від компанії «Люксор хаус» , яка представить сучасні технології нанесення декоративних елементів і малюнків на наливні підлоги і робочі поверхні (столи , кухні , стіни і т.д. ) .

Для всіх відвідувачів та учасників компанія «Андреас Штіль» проведе майстер -клас і представить єдину в світі бензопилу для бетону STIHL GS 461. Ця пила , розроблена для професійного використання , вона ідеально підійде для пунктів прокату інструменту , ландшафтного дизайну , для мулярів , слюсарів , комунальних , дорожніх , рятувальних і пожежних служб. На відкритому майданчику Ви зможете отримати консультацію кваліфікованих фахівців , а так само побачити новинку в дії.

Компанії «Альтернатива- Т» , «Ековізіон» , «Портал - Груп» , «Сталдом» , «Плат Бак Гранд Дніпро» , «Сервус» і «Укрстройкомплект» розкажуть про нові і актуальних технологіях будівництва.

Розширюючи напрямок дизайну , на виставці «Фасад in design - 2013» будуть представлені виробники меблів м.Дніпропетровська такі як «Blum» , «Кайман» , «Динарис» , «Інтера» , «Вілла» , «Меланж - декор» та інші компанії , які допоможуть підібрати меблі , відповідну Вашим смакам і побажанням на будь-який бюджет : недорогу , ідеально відповідну для невеликих затишних квартир , розкішну елітну для презентабельних приватних апартаментів і ексклюзивну , виготовлену в єдиному екземплярі.

Крім того , раді повідомити , що ділова програма виставки поповнилася новими майстер -класами :
Майстер -клас «мармурування предметів інтер'єру» , на якому всіх охочих познайомлять з унікальною технікою «сумінгаші» - одним з найдавніших видів японського живопису , який отримав друге дихання і знову завойовує світ . Техніку «сумінагаші» декоратори усього світу використовують на шпалерах ручної роботи , на тканинах , на склі , на шкірі.

Багато хто з нас в душі високі поціновувачі мистецтва. Ми ходимо в галереї , захоплюємося прекрасними картинами майстрів живопису. Але з часом нам цього стає мало , і ми вже самі хочемо творити , хочемо малювати . Втілити бажання в життя допоможе майстер- клас від студії «Аве Софія» , на якому кожен бажаючий зможе спробувати себе в малюванні і навчитися за пару годин малювати олійними фарбами.

Генеральним медіа- партнером виставки виступає журнал «Приватний будинок».

Слідкуйте за оновленнями , приходьте на виставку і її заходи , задавайте питання компетентним фахівцям , знайомтеся з новинками галузі , дізнавайтеся про можливості їх застосування у своєму бізнесі з 2 по 5 жовтня разом з виставкою «Фасад in design - 2013» !

І будьте уважні , ми переїхали , виставка проходитиме за новою адресою : вул. Героїв Сталінграда , 31 д , Виставковий комплекс «ТАКО»Діксі», яка представить на виставці енергозберігаючі технології та захисні покриття ТМ «Евола», а також проведе презентацію теплоізоляційних фарб, гідроізоляційних сумішей, гідрофобних просочень і герметиків.
Компанія «5 плюс» - організатор майстер -класу «Монтаж та встановлення натяжної стелі», в рамках якого відбудеться демонстрація дворівневого і зоряного стелі.
«Дніпро девелопмент компані» - проведе презентацію найцікавіших пропозицій ринку нерухомості та найкращих пропозицій земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво, а також комерційної нерухомості в м. Дніпропетровську.

Новинки в дизайні інтер'єру запропонують компанії: «ST design», «Svitanna», «Line- design», «Меланж‑декор», Студія дизайну та будівництва «Luxury house».

У рамках виставки відбудеться презентація наливних безшовних підлог з ефектом 3D від компанії «Люксор хаус», яка представить сучасні технології нанесення декоративних елементів і малюнків на наливні підлоги і робочі поверхні (столи, кухні, стіни і т. д.).

Для всіх відвідувачів та учасників компанія «Андреас Штіль» проведе майстер -клас і представить єдину в світі бензопилу для бетону STIHL GS 461. Ця пила, розроблена для професійного використання, вона ідеально підійде для пунктів прокату інструменту, ландшафтного дизайну, для мулярів, слюсарів, комунальних, дорожніх, рятувальних і пожежних служб. На відкритому майданчику Ви зможете отримати консультацію кваліфікованих фахівців, а так само побачити новинку в дії.

Компанії «Альтернатива- Т», «Ековізіон», «Портал - Груп», «Сталдом», «Плат Бак Гранд Дніпро», «Сервус» і «Укрстройкомплект» розкажуть про нові і актуальних технологіях будівництва.

Розширюючи напрямок дизайну, на виставці «Фасад in design‑2013» будуть представлені виробники меблів м. Дніпропетровська такі як «Blum», «Кайман», «Динарис», «Інтера», «Вілла», «Меланж‑декор» та інші компанії, які допоможуть підібрати меблі, відповідну Вашим смакам і побажанням на будь-який бюджет: недорогу, ідеально відповідну для невеликих затишних квартир, розкішну елітну для презентабельних приватних апартаментів і ексклюзивну, виготовлену в єдиному екземплярі.

Крім того, раді повідомити, що ділова програма виставки поповнилася новими майстер -класами:
Майстер -клас «мармурування предметів інтер'єру», на якому всіх охочих познайомлять з унікальною технікою «сумінгаші» - одним з найдавніших видів японського живопису, який отримав друге дихання і знову завойовує світ. Техніку «сумінагаші» декоратори усього світу використовують на шпалерах ручної роботи, на тканинах, на склі, на шкірі.

Багато хто з нас в душі високі поціновувачі мистецтва. Ми ходимо в галереї, захоплюємося прекрасними картинами майстрів живопису. Але з часом нам цього стає мало, і ми вже самі хочемо творити, хочемо малювати. Втілити бажання в життя допоможе майстер- клас від студії «Аве Софія», на якому кожен бажаючий зможе спробувати себе в малюванні і навчитися за пару годин малювати олійними фарбами.

Генеральним медіа- партнером виставки виступає журнал «Приватний будинок».

Слідкуйте за оновленнями, приходьте на виставку і її заходи, задавайте питання компетентним фахівцям, знайомтеся з новинками галузі, дізнавайтеся про можливості їх застосування у своєму бізнесі з 2 по 5 жовтня разом з виставкою «Фасад in design‑2013»!

І будьте уважні, ми переїхали, виставка проходитиме за новою адресою: вул. Героїв Сталінграда, 31 д, Виставковий комплекс «ТАКО»
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 562 35 XX XX +380 562 357 357
+380 562 35 XX XX +380 67 539 2935
+380 562 35 XX XX +380 562 357 357
Ідентифікатор: 11274