Вперше гандбольна команда з України «Мотор» візьме участь в груповому турнірі Ліги Чемпіонів ЄГФ

Вперше гандбольна команда з України «Мотор» візьме участь в груповому турнірі Ліги Чемпіонів ЄГФ

Запорізький гандбольний клуб Мотор вперше візьме участь у Лізі Чемпіонів VELUX EHF. Це значна подія в спортивному житті України і для самого гандбольного клубу. Свій перший поєдинок у групі «А» гандбольний клуб «Мотор» проведе на виїзді 19 вересня у німецькому місті Санкт-Леон-Рот. Його суперником стане клуб «Рейн Неккар Леена».
Вже відома дата першого матчу в Україні. Він відбудеться 26.09.2013 у м.Харків. Українська команда зустрінеться з гандбольним клубом з Хорватії. Фіналіст кожної групи отримає можливість грати у фіналі поєдинку. За право потрапити до фіналу Ліги Чемпіонів VELUX готові змагатися 24 найсильніших команди з усіх куточків Європи. Фінал 4 - одна з найбільш захоплюючих подій європейського спорту.
Компанія VELUX є титульним спонсором Європейської Ліги чемпіонів починаючи з 2010 року. З цього моменту улюблений багатьма турнір офіційно називається ««VELUX EHF Men's Champions League» (VELUX Ліга чемпіонів ЄГФ)». Щороку трансляція Ліги чемпіонів збирає мільйони глядачів і шанувальників по всій Європі.

19 вересня стартує престижний захід в гандбольному світі - VELUX Європейська Ліга Чемпіонів сезон 2013/14. На сьогоднішній день VELUX Ліга чемпіонів ЄГФ проходить у 4 етапи: груповий етап, 1/16 фіналу, 1/4 фіналу та фінал VELUX EHF FINAL 4, який відбудеться 31травня /1 червня 2014 року, як завжди в м.Кельн на території LanXESS арена.

Останнім часом гандбол став дуже полярним видом спорту в Європі, і Україна не є винятком. Все більше людей приєднуються до цього захоплюючого виду спорту і з кожним роком українські спортсмени демонструють все більш вражаючі результати. Так, вперше за історію України, у групових матчах Європейської Ліга Чемпіонів бере участь і запорізька команда «Мотор».

«Гандбол є одним з найбільш захоплюючих та динамічних видів спорту. Можливість команди «Мотор» брати участь у Лізі Чемпіонів VELUX EHF - значна подія в українському спорті. Ми будемо вболівати за успіхи української команди в кожному з матчів.», - зазначив Юрій Ткаченко, генеральний директор ТОВ «ВЕЛЮКС Україна».

Вихід у фінал VELUX Європейської Ліга Чемпіонів стане для України гігантським кроком у гандбольному світі. Що ж, бажаємо успіхів та подальших перемог команді «Мотор»!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 11300