В Україні стартував архітектурний конкурс для студентів
Фото: Сен-Гобен Будівельна Продукція Україна
На финальном конкурсе в 2013 году второе место было присуждено студенткам из Полтавского национального технического университета им. Юрия Кондратюка – Елене Кругловой, Анне Кругловой и Марии Желязковой.

В Україні стартував архітектурний конкурс для студентів

Компанія «Сен- Гобен» оголосила про старт міжнародного архітектурного конкурсу для студентів з проектування Мультікомфортного будинку ISOVER, який проводиться вже вдесяте. Україна бере участь втретє.

Цього року учасникам пропонується спроектувати мультікомфортную школу майбутнього для міста Газіантеп (Туреччина). Муніципалітет міста прийняв рішення реалізувати ЕКО Проект, спрямований на зменшення споживання енергії мешканцями міста та підвищення комфорту. Одним з ключових моментів у розвитку виділені діти та їх освіта.
У рамках конкурсу необхідно спроектувати школу для дітей від 6 до 10 років, яка поєднує класичні елементи з сучасними засобами навчання. Розрахована на 400-600 місць. Робота обов'язково повинна бути енергоефективної і використовувати сучасні рішення Isover.

Конкурс традиційно проходитиме в два етапи: національний та міжнародний.
У національному конкурсі можуть взяти участь студенти 3-6 курсів будівельних та архітектурних ВНЗ зі всієї України. Індивідуальні або командні роботи (до трьох осіб) потрібно зареєструвати до 31 січня 2014 на сайті www. isover - students. com. Одна робота від однієї команди.
Після фіналу національного конкурсу (середина березня 2014) трійка призерів візьме участь у міжнародному етапі. В одній з європейських столиць зберуться переможці з різних країн і представлять на огляд свої проекти. Кожна команда зможе представити свою роботу, в перебігу п'ятихвилинної презентації.

Журі буде звертати увагу на сам проект, його функціональність і екологічну раціональність, дотримання критеріїв Мультікомфортного будинку ISOVER.

Технічні дані та додаткову інформацію можна отримати у організаторів конкурсу в Україні - компанії «Сен- Гобен Будівельна Продукція Україна».
Подготовлено по материалам Сен-Гобен Строительная Продукция Украина.
Ідентифікатор: 11353