XI Міжнародний водний форум AQUA UKRAINE - 2013
Фото: BAU.ua

XI Міжнародний водний форум AQUA UKRAINE - 2013

Міжнародний водний форум AQUA UKRAINE‑2013, який відкриє свої двері для відвідувачів з 5 по 8 листопада 2013 року, запрошує керівників і фахівців водної галузі відвідати виставку та прийняти участь в її роботі. Форум щорічно проходить за Розпорядженням Кабінету Міністрів № 268- р від 11.06.2006 г. на найбільшому виставковому майданчику України, у Міжнародному Виставковому Центрі (м. Київ). Високий рівень організації та проведення заходу підтверджує почесний знак Всесвітньої асоціації виставкової індустрії (UFI), а підтримка «AQUA UKRAINE» галузевими міністерствами України свідчить про значущість проблематики Форуму для держави.

Тематичні розділи виставки:
- Водопідготовка для питного, промислового водопостачання та енергетики
- Комунальне, промислове і сільськогосподарське водопостачання
- Очищення комунальних, промислових і сільськогосподарських стічних вод
- Утилізація осаду стічних вод
- Інженерні мережі
- Насосне і арматурне обладнання
- Локальні водоочисні пристрої
- Прилади та арматура для контролю якості води
- Інформаційні технології для водної галузі
- Охорона водних ресурсів
- Розвідка та видобуток підземних вод
- Гідротехнічні споруди
- Бутильована вода

Виставка доповнюється діловою програмою конференцій, семінарів, круглих столів, нарад, на яких виступатимуть керівники та провідні спеціалісти підприємств водної галузі з обговорення питань, пов'язаних з водою і навколишнім середовищем. Щорічно, понад 200 підприємств і організацій з понад 20 країн світу, представляють найсучасніші водні технології, розробки, продукцію і послуги на експозиції площею близько 8000 кв. м.
На своїх стендах в цьому році компанія «Екоінструмент-Київ», яка працює на ринку аналітичного обладнання, презентуватиме: ph метри, спектрофотометри, оксиметри, кондуктометри, кіслородомери, повітряні стерилізатори, кліматичні камери, Мутноміри та іншу свою продукцію.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 201 XX XX +380 44 201 1166
Ідентифікатор: 11388