Архітекторам та забудовникам розкажуть, як затвердити проект

Архітекторам та забудовникам розкажуть, як затвердити проект

6 листопада 2013 в столиці пройде конференція «Як погодити проект у нових умовах», покликана дати будівельному ринку чіткі роз'яснення, як будувати будинки і здавати їх в експлуатацію згідно нових умов. Подія проводиться під егідою Державної архітектурно-будівельної інспекції України (ГАБІУ).

Організатори безкоштовного заходу, портал Delo. ua та будівельна компанія «Солід», втягнули регулюючі органи будівельного ринку, тим самим надали можливість забудовникам і архітекторам отримати відповіді та роз'яснення щодо всіх етапів зведення будівель.

За попередніми погодженнями, Державне агентство земельних ресурсів України зупиниться на актуальних проблемах землевідведення. Про умови отримання містобудівних умов і обмежень розповість представник Департаменту архітектури та містобудування КМДА. Детально про Закон «Про регулювання містобудівної діяльності» повідає Державна архітектурно-будівельна інспекція України. Про дозволи на початок будівельних робіт буде можливість все з'ясувати у Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у м. Києві.
Укрдержбудекспертиза пояснить, як проводити експертизу згідно нового законодавства, а як вводити об'єкт в експлуатацію - Управління дозвільних процедур і ГАБІУ.
Експерти Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України озвучать тенденції ціноутворення в будівельному секторі ринку.

І, наостанок, компанія «Солід» поділиться своїм практичним досвідом роботи з новими умовами, етапами отримання правовстановлюючих документів на об'єкт.
Ідентифікатор: 11401