МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА PISCINA BARCELONA 2013 - СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ГАЛУЗІ ВИРОБНИЦТВА БАСЕЙНІВ.

МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА PISCINA BARCELONA 2013 - СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ГАЛУЗІ ВИРОБНИЦТВА БАСЕЙНІВ.

З 15 по 18 жовтня представники Албіон Гроуп відвідали Міжнародну виставку плавальних басейнів - PISCINA BCN - INTERNATIONAL SWIMMING POOL EXHIBITION, яка в ці дні проходила в одному з найкрасивіших міст Європи - Барселоні, розташованому на сході Іспанії, на березі Середземного моря.

Виставка PISCINA BCN 2013 один раз на два роки постає унікальним майданчиком для демонстрації досягнень компаній - виробників, які займаються виготовленням басейнів, павільйонів, спа басейнів та іншого обладнання, використовуючи для цього самі прогресивні технології.

Концепцією виставки PISCINA BCN 2013 є комплексний підхід до будівництва нових водно -оздоровчих споруд wellness, а також реконструкції вже наявних об'єктів, адже басейни і SPA сьогодні стали звичайним явищем не тільки публічних місць відпочинку, оздоровчих центрів та салонів краси, вони вже давно є доречним і актуальним атрибутом для будь-якого приватного будинку.

Учасниками виставки стали такі відомі виробники, як Pentair, Loop Lock, Kripsol, Jacuzzi, HYDROBIOMED та ін.

На виставці свої досягнення представила і наша материнська компанія ALBIXON, яка вже вкотре здивувала гостей виставки, продемонструвавши яскраву презентацію. На огляд відвідувачів та учасників виставки були представлені найпопулярніші спа басейни поточного сезону - моделі Afrodite і Lotus de Luxe, а також басейн прямокутної форми, виготовлений з матеріалу Albistone.

У виготовленні павільйонів для басейнів торгової марки Idealcover компанія почала використовувати новий тип профілю від Constellium, а також оргскло від німецької торгової марки Bayer. Зразки цих елементів також були представлені під час виставки.

Cеред новинок компанія ALBIXON представила систему для автоматичного пересування павільйону за допомогою дистанційного управління SunDrive. Унікальна система оснащена двигуном з комплексом сонячних батарей, зарадження яких забезпечує полікристалічна сонячна панель. Автоматика SunDrive призначена для будь-яких моделей павільйону і для всіх типів рейок.

У рамках презентації від ALBIXON була продемонстрована збірка модуля павільйону Idealcover. У ролі працівників виступили дві витончені представниці компанії, які з легкістю здійснили встановлення павільйону Idealcover, що доводить простоту і досконалість використовуваної технології.

Цікавою новинкою від інших виробників сталі міні огорожі для басейнів, виготовлені з оргскла.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 67 314 5804
Ідентифікатор: 11424