«Стіна настрою» від Philips
Фото надане Philips
Світлодіоди, алюмінієва рама, тканина і незабутні враження.

«Стіна настрою» від Philips

Під час проведення роад-шоу Philips «Дивися, що може світло!», вітчизняним архітекторам і партнерам була презентована панель Luminous Textile (світлодіодні шпалери) серед інших останніх світлових рішень компанії.

О світлодіодних шпалерах розповіли спікери заходу, і можна було побачити рішення на власні очі в рамках туру по експозиції. Не дивлячись на те, що Luminous Textile поповнило портфоліо світлодіодних ламп для офісу, в компанії впевнені, що панель буде чудово виглядати в інтер'єрі будинку або готелю. Та й область застосування не обмежена тільки стінами. Наприклад, в офісі компанії Jones Lang Lasalle (Москва) світлодіодні шпалери розміщені на стелі над зоною рецепшн. 6 панелей Luminous Textile створюють там своєрідну «живу» картину - водолаза.

Стандартна панель Luminous Textile (від 1200x720 мм до 1200x6480 мм) являє собою набір багатобарвних світлодіодів, поверх яких натягнута тканина (в наявності сім текстур тканини Kvadrat, до 8 кольорів на одну текстуру). На тканину проектуються будь-які зображення з кроком пікселя 60 мм. Учасники роад-шоу змогли оцінити динамічні картини хмар і трави під вітром. Андрій Калініченко, продакт- менеджер Philips «Світлові рішення» (Росія та СНД), поділився враженням від Luminous Textile, яка розміщена в зоні очікування в офісі компанії: «Люди, які сидять в зоні очікування, дивляться не в телевізор, а на панель. Довго і наполегливо. Можливо, вивчають, намагаючись зрозуміти що перед ними, оскільки вони приходять з боку і ще не знають цей продукт».

На тканину можна проектувати як динамічні, так і статичні зображення.

За товщиною система займає 130 мм. 120 мм йдуть на саму панель, а 10 мм - кріплення з технологією «plug and play», яка забезпечує просту установку. Весь процес монтажу складається з кріплення кронштейнів і вирівнювання панелі за допомогою магнітів, після чого підключається живлення і роз'єм.
Мінімальна панель важить 15 кг і має споживчу потужність 60 Вт, максимальна ‑ 67 кг, 450 Вт.

Рішення призначене тільки для внутрішнього застосування. На продукцію надається гарантія три роки, яка поширюється на електроніку, тканину, систему рам і натяг.
Ідентифікатор: 11513