У Китаї зростає попит на екологічні будівельні матеріали
Фото: Wacker Chemie AG

У Китаї зростає попит на екологічні будівельні матеріали

Як повідомляють у прес-центрі компанії Wacker, за рахунок урбанізації і збільшення попиту на екологічно чисті сухі будівельні суміші зростає попит на диспергуючий полімерний порошок, який застосовується в будівництві, для покриттів і клею. Щоб задовольнити потребу ринку, в основному це стосується житлового будівництва, керівництво прийняло рішення подвоїти виробничі потужності діспергіруемого полімерного порошку на заводі в Китаї.

«Після успішного розширення потужностей для вінілацетату та етилену на початку цього року, ми готові збільшити виробництво порошків. Зростаюча тенденція будівельних робіт та оздоблення приміщень, стимулюється також попит на клею для керамічної плитки, які вимагають високої якості від полімерних порошків. Збільшення потужностей підтримає зростання ринку і зміцнить нашу позицію в Китаї», - прокоментував Арно фон дер Ельц (Арно фон дер Eltz), президент Wacker полімерів.

До будівельних робіт в компанії планують приступити відразу після отримання дозволу з боку місцевої влади. Обсяг виробництва порошку на заводі в Нанкіні досягне 60000 метричних тонн на рік.
Ідентифікатор: 11515