Об'єднання для кращого акустичного контролю
Фото: Saint-Gobain

Об'єднання для кращого акустичного контролю

Американські підрозділи міжнародних компаній Saint-Gobain (бренд CertainTeed) і ASSA ABLOY об'єднали свої зусилля для спільного вирішення актуального завдання в навчальних закладах - ліквідації акустичних проблем.

Оптимізація акустики і зменшення реверберації (інтенсивності звуку) в аудиторіях, на думку фахівців і американської асоціації American Speech-Language-Hearing Association (ASHA), підвищить розуміння знайомих слів і сприйнятливість нової інформації під час навчання.

Співпраця таких великих компаній дозволила досить легко створити комплексне рішення, в якому взяли участь двері, гіпсокартон, стельові плити та ізоляція. Від CertainTeed в ньому задіяні такі продукти: шумоізоляційний гіпсокартон SilentFX, скловолоконна ізоляція Sustainable Insulation, стельові панелі Symphony. Зі свого боку ASSA ABLOY запропонувала бренди: акустичні металеві двері CECO Door і CURRIES, пороги PEMKO. Розробки застосовуються для акустичного контролю в класах, створення музичних кімнат, коридорів. Також добре підходять для ванних кімнат і адміністративних приміщень.

Створення цілісного рішення показало, що подібні партнерства успішні для виконання ключових завдань і корисні ринку.
Фахівці компаній мають намір продовжити і розширити співпрацю.
Подготовлено по материалам www.certainteed.com и www.assaabloy.com.
Ідентифікатор: 11609