Дерев'яні підвіконня «Alber»

Дерев'яні підвіконня «Alber»

Компанія "Візаж-Схід" пропонує новий вид підвіконня преміум класу ТМ «Alber».
Переваги дерев'яного підвіконня Alber
- Висока щільність матеріалу.
- Висока стійкість до вологи.
- Виготовлення тільки з деревини вищого гатунку.
- Підвіконня Alber завдяки запатентованій технології побудови захищена від деформації.
- На відміну від пластикових підвіконь в крайніх випадках підлягає реставрації, тоді як пластикові після пошкодження поверхні однозначно вимагають заміни, що не завжди зручно, а також призводить до незначних ремонтних робіт.
- Довжина 31 мм, Ширина 11 мм, яка є рекордною.
Підвіконня ALBER - сучасний, екологічний, міцний дерев'яний підвіконня з широкою гамою кольорів.
Дерев'яний підвіконня ALBER виготовляється на сучасному автоматизованому європейському обладнанні. Відстеження точності геометричних розмірів відбувається на кожному етапі виробництва. При виробництві дерев'яних підвіконь ALBER використовується екологічно чистий лак та барвники на водній основі.
Для виготовлення дерев'яного підвіконня ALBER була застосована принципово нова і запатентована технологія. Основу підвіконня утворює формостойкость плита (береза ​​, вільха), яка під впливом вологи і перепадів температур не деформується. Ця основа надалі шпонова натуральним дубовим шпоном.
Колірна гамма підвіконня ALBER спеціально підбиралася під стандартні кольори, як дерев'яних, так і пластикових вікон: золотий дуб, горіх, махонь … Світлі підвіконня ідеально підійдуть також під білі вікна. Вони допоможуть реалізувати найрізноманітніші дизайнерські рішення.
Класицизм, ампір, модерн, мінімалізм, хай- тек, авангард … Не має значення, на якому стилі Ви зупиніться, дерев'яний підвіконня ALBER завершить вишуканий інтер'єр вашого будинку.
Додаткові можливості:
А) Стандартне закруглення капіноса - Додатково є можливість виготовлення стандартного заокруглення капіноса, яке переважно використовується поряд з балконними дверима. Дане заокруглення дає можливість убезпечити Вас і Ваших дітей від травмування гострими кутами.
Б) Вентиляційні решітки - Можливість встановлювати в підвіконня вентиляційні решітки 3 -х кольорів (білий, коричневий, хром) і 2 -х типо- розмірів:
Довжина 460 мм, ширина (зовн.) - 63мм
Довжина 462 мм, ширина (зовн.) - 1 мм
В) Вибір капіноса - Ви можете вибрати підвіконня на свій смак, оскільки підвіконня Alber мають три варіанти капіноса: Класичний, Стандарт, Ретро
Купити дерев'яні підвіконня «Alber» у Дніпропетровську Ви можете за адресою: Набережна Перемоги 1 .
Запрошуємо до співпраці дилерів, виконробів, будівельні організації.
Фахівці допоможуть з вибором і нададуть якісну консультацію. Чекаємо вас!
Працюємо по всій Україні!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 95 511 XX XX +380 95 511 3213
+380 95 511 XX XX +380 67 634 5613
Ідентифікатор: 11640