Новий рівень проектування: Архітектурна Анімація
Ch1ka

Новий рівень проектування: Архітектурна Анімація

Як правило, людині, який не має досвіду роботи з архітектурним проектуванням, досить складно уявити собі майбутнє будівлю, грунтуючись тільки на схемах і кресленнях.
Архітектурна анімація - це інноваційна послуга, за допомогою якої фахівці компанії Dehauss створюють найбільш повну презентацію об'єкта ще на початковому етапі розробки концепції. Відеоролик 3D дозволить побачити будинок і прилеглу територію не з одного ракурсу, а в динаміці - що робить презентацію максимально наближеною до реального життя.
Завдяки архітектурної анімації:
- Клієнт отримує живу і реальну картину свого майбутнього будинку, що допомагає прийняти остаточне рішення про покупку.
- Інвестор наочно бачить всі переваги проекту і може об'єктивно оцінити доцільність свого вкладу.
Особливості анімації в 3D
- Крім реалістичного відеоряду, ролик включає в себе докладний опис будівель, конструкцій і використовуваних матеріалів. Це дозволяє розкрити суть концепції за мінімальну кількість часу.
- Якісно розроблена анімація не тільки дає інформацію про проект, а й створює його емоційний образ - що допомагає замовнику буквально відчути своє майбутнє життя в квартирі або котеджі.
- Чітке бачення кінцевого результату дозволяє клієнту висловлювати свої побажання, а нашим фахівцям - вносити коректування в план робіт і тим самим створювати проект, який максимально відповідає вашим вимогам.
Архітектурна анімація від компанії Dehauss - це ваша можливість наочно побачити свій майбутній будинок і оцінити всі переваги життя в ньому.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 48 700 XX XX +380 48 700 8887
+380 48 700 XX XX +380 96 631 6325
Ідентифікатор: 11658