Російське виробництво пенетрону під прицілом Держдеп

Російське виробництво пенетрону під прицілом Держдеп

Високопоставлений чиновник Державного департаменту США відвідав Завод проникаючої гідроізоляції Пенетрон в Єкатеринбурзі.

Єкатеринбург з одноденним візитом відвідав перший заступник радника держсекретаря США Пол Джоунс. Чиновник зустрівся з губернатором Свердловської області та оглянув унікальну промисловий майданчик групи компаній «Пенетрон- Росія». Тут вже десять років за американською технологією виробляють всесвітньо відому гідроізоляцію системи Пенетрон. При цьому матеріали відправляють у всі регіони Росії, а також у країни СНД і Балтії.

«Цей візит став для нас справжньою несподіванкою, - розповідає президент холдингу«Пенетрон- Росія»Ігор Черноголов. - І, звичайно, ми дуже раді, що адміністрація США проявила такий непідробний інтерес до нашої роботи. Пан Джоунс приїхав в Єкатеринбург всього на один день і відвідав саме наше підприємство. А нам було, що йому показати. Адже саме зараз на фінішний етап вийшла робота над третьою лінією. Вона дозволить збільшити виробництво Пенетрон в кілька разів і повністю задовольнить попит на проникаючу гідроізоляцію в десятках країн Євразії».

Ігор Черноголов познайомив високого гостя з процесом виробництва матеріалів системи Пенетрон, провів екскурсію по новій лінії заводу, відкриття якої заплановане на весну цього року. Але особливо американського чиновника вразила географія продажів російської компанії, яка примудрилася налагодити поставки матеріалів в усі суміжні держави.

На закінчення візиту Пол Джоунс зазначив, що виробництво Пенетрон в Єкатеринбурзі - це чудовий приклад ефективної співпраці Росії і США.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 6234 5 XX XX +380 6234 58800
+380 6234 5 XX XX +380 99 510 0002
+380 6234 5 XX XX +380 6238 77116
Ідентифікатор: 11695