Монтаж покрівельної системи RUFLEX в зимовий період
Руфлекс монтаж в зимний период

Монтаж покрівельної системи RUFLEX в зимовий період

Наші співробітники після семінару, на тему: «Монтаж покрівельної системи RUFLEX у зимовий період». Раді поділитися з вами, дорогі клієнти, адже вони самі брали участь монтажі і доклали максимум зусиль, щоб нічого не упустити і надати вам інформацію з перших рук.
Особливості монтажу взимку в разі монтажу гнучкої черепиці при температурі нижче +5 ° С, упаковки з плиткою перед монтажем слід зберігати в теплому приміщенні. Допускається застосування термофена під час монтажу.
Для монтажу гнучкої черепиці, зима - дійсно не найкращий час, адже згідно з рекомендаціями виробників, цей матеріал не можна укладати при температурі нижче +5 о С. Справа в тому, що гонт ( лист з 3-4 « черепички » ) кріпиться до дерев'яної основи і розстеленому по його поверхні підкладкового килиму за допомогою цвяхів і самоклеющегося шару, який є на зворотному боці гонту. Щоб намертво склеїти гонт з основою і гонтами сусідніх рядів, забезпечуючи герметичність покриття, необхідні сонячні промені, які поступово « розтоплюють » самоклеючий шар. А сонця взимку, на жаль, не вистачає.
З іншого боку, в останні роки зима в Україні лише часом холодна. Крім того, в мінусову температуру можна виконувати підготовчі роботи для гнучкої покрівлі - монтувати кроквяну систему, суцільний дерев'яний настил, утеплювач, паро- і гідроізоляцію, не забуваючи захищати конструкцію даху від снігу, використовуючи міцну поліетиленову плівку або звичайний руберойд. Навесні ж, не втрачаючи дорогоцінного часу, укладати гнучку черепицю, попередньо знявши плівку або руберойд і уклавши підкладковий килим.
При сильній необхідності можна змонтувати гнучку покрівлю і в мороз. Для цього поверх даху ( або якогось її ділянки) будують дерев'яну або металеву конструкцію, укриту спеціальної для будівельних лісів шумопилезащітной плівкою або поліетиленовою плівкою (так званий «тепляк »). Зсередини « другий дах » обігрівається електричними або дизельними тепловими гарматами, в результаті чого досягається необхідна плюсова температура. Варто додати, що « тепляк», що накриває весь будинок, дає можливість вести не тільки покрівельні, а й, наприклад, штукатурні роботи на фасаді, для яких також потрібно тепло. « Тепляк » - це непросте інженерна споруда : він повинен бути стійкий до вітрових і снігових навантажень, а також зручний для переміщення людей і будматеріалів.
Тепер ви знаєте, все про монтаж в зимовий період, якщо у вас залишилися питання, можете задати їх нашим співробітникам. А якщо ви тільки вирішуєте купити, то величезний вибір черепиці ви знайдете тут
Ми радістю готові допомогти вам у виборі бітумної черепиці і надати повну інструкцію з монтажу.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+38 (050) 384-00-22+380 50 384 0022
+38 (067) 473-68-79+380 67 473 6879
+38 (044) 507 15 02+380 44 507 1502
Ідентифікатор: 11711