Telestack представить нові мобільні конвеєри на виставці Conexpo

Telestack представить нові мобільні конвеєри на виставці Conexpo

Компанія Telestack представить свої мобільні конвеєри на виставці Conexpo Con / Agg 2014. Компанія вже 3-й раз бере участь у виставці Conexpo і цього року покаже 3 нові моделі конвеєрів:

• Бункер - живильник з Віброрешітки Telestack HF 520 - дана конвеєрна система була розроблена у відповідь на запити дилерів та клієнтів компанії Telestack про потреби в подібній установці. HF 520 має безліч областей застосування - це робота в кар'єрі, шахті, а також в порту для навантаження барж.

• Конвеєр на гусеничному ходу Telestack TC 424R - остання модель лінійки мобільних гусеничних конвеєрів, яка була розроблена в ході вдосконалення попередніх моделей з урахуванням побажань споживачів щодо дизайну і продуктивності установки.

У багатьох застосуваннях конвеєр TC 424R є більш затребуваним, ніж звичайні конвеєри на гусеничному ходу, так як дана модель поєднує в собі всі переваги мобільності та простоти переміщення на місцевості з можливістю радіально складувати матеріал, перебуваючи в одному фіксованому положенні. При використанні мобільного конвеєра, радіально складують матеріал, немає необхідності в зміні положення дробарки / гуркоту, що веде до зменшення їх часу простою, а також зниження потреби у фронтальному погрузчике та економії на його експлуатаційних витратах. Конвеєр управляється програмою PLC, яка знижує рівень пилу до мінімуму.

• Конвеєр на гусеничному ходу Telestack TC 420X - остання розробка компанії Telestack, яка є вдосконаленою версією популярного в усьому світі гусеничного конвеєра TC 420.

Розташування стенду компанії Telestack :

Представники компанії Telestack будуть раді зустрічі з Вами на стенді № 7009 в зоні Platinum Lot.

Офіційним дилером мобільних конвеєрів Telestack в Україні є компанія "Актис Груп".
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 56 735 XX XX +380 56 735 1604
Ідентифікатор: 11721